'

Patut copii din lemn cu sertar KLUPS Timi Alb

KLUPS
909,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
KLUPS
Cod produs - SKU 00086419

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
00086419
Categorii
Greutate
30 kg
Brand

Descriere

TIMI  - Un patut pentru copilul dumneavoastra

Patutul din lemn TIMI este o solutie excelenta pentru parintii care ar dori sa combine confortul unui bebelus cu lipsa de grija a spatiului de depozitare.

TIMI are trei nivele de inaltime de jos (24 cm, 39 cm si 54 cm), astfel incat poate fi adaptat varstei copilului si stadiului de dezvoltare al bebelusului.

De asemenea, stim cat de dificila este etapa de dentitie atat pentru copii, cat si pentru parinti. In aceasta perioada copiii mesteca aproape orice. Patutul este adesea o „victima” a dentitiei. La patutul nostru TIMI am asezat dispozitive de dentitie pe partile laterale ale patului. Toate acestea pentru a asigura confort si siguranta maxima pentru cei mici. Datorita acestui dispozitiv, patutul va servi multi ani si va putea fi folosit din nou cu urmatorul copil, ceea ce echivaleaza cu sustinerea ideii de mai putine deseuri .

Pentru siguranta copiilor mai mari, patutul TIMI are o bariera de protectie care previne caderea copilului. Probabil ca fiecare dintre parinti stiu cum pot dormi copiii lor in pozitii sofisticate. Rolul barierei este de a asigura siguranta.

Dimensiune:

    • interior: 120 L x 60 l cm
    • exterior: 124 L x 65 l x 86 h cm
    • trepte de inaltimea de jos (de la sol):
      • 54 cm
      • 39 cm
      • 24 cm
  • MDF vopsit + lemn de pin

Acest produs nu include saltea si este compatibil cu orice model de saltea pentru copii cu marimea de 120x60 cm

ATENTIE: Acest produs se aduce pe comanda in aproximativ 3-4 saptamani.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review