'

PATUT KINDERKRAFT LOVI, 3 IN 1, BEIGE

399,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU KKLLOVIBEG0000

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
KKLLOVIBEG0000
Categorii
Greutate
5.92 kg
Brand
Pentru
Unisex
Inaltime
18.50
Latime
49.50

Descriere

Patut Kinderkraft LOVI, 3 in 1, BEIGE Patutul LOVI 3 in 1 BEIGE este un produs extrem de functional. Acesta poate fi folosit ca un leagan, patut de calatorii sau patut pentru acasa. O copertina reglabila cu o plasa de tantari incorporata va oferi copilului un somn linistit si sigur in toate conditiile. LOVI 3 in 1 BEIGE a fost echipat cu un set de jucarii fixate cu arici, care vor face timpul celui mic mai placut. Este usor, iar o geanta practica va permite depozitarea si transportul usor. Avantaje Siguranta Posibilitatea de a aseza leaganul intr-o pozitie stabila dar si ca balansoar patutul nu va incepe niciodata sa se balanseze spontan. Vizor detasabil cu plasa de tantari incorporata. Acum nu vei mai rataci acest accesoriu! Copilul dumneavoastra va fi protejat impotriva intepaturilor de insecte atat in aer liber, cat si acasa. Produsul este destinat de la nastere pana la 9 kg (sau atunci cand copilul incepe sa stea singur). Structura solida. Siguranta confirmata de un institut independent INTERTEK. Produs testat si aprobat in conformitate cu standardele european de siguranta EN 1130 si EN 71 71. Confort Un copertina reglabila va va permite sa va protejati eficient copilul de soare, in timp ce copilul va dormi linistit. Plierea si desfasurarea rapida a patutului este utila in special pentru calatoriile spontane. Nu necesita utilizarea uneltelor pentru asamblare si demontare. O saltea cu husa lavabila va facilita mentinerea patului curat. &Icircnvelisul aerisit al ochiurilor de plasa va asigura copilului o circulatie adecvata a aerului. Functionalitate Compact si usor - patul LOVI 3 in 1 BEIGE cantareste numai 5 kg. Multifunctionalitate LOVI 3 in 1 BEIGE are pana la 3 functii. El poate fi utilizat ca leagan, patut de calatorie sau patut pentru locuinta ta. Trei functii intr-un singur produs vor face patul ideal atat pentru acasa, cat si pentru deplasare. Usor de transportat - geanta de transport inclusa. Proiectate special cele 2 jucarii suspendate vor face timpul micutului placut, si in acelasi timp ii vor ajuta dezvoltarea imaginatiei inca din primele momente ale vietii. Usor de depozitat - patul LOVI 3 in 1 BEIGE se pliaza in cateva secunde. Cand este pliat, este usor si compact. Datorita gentii de calatorie incluse, acesta va fi un companion indispensabil pentru tine si copilul tau in timpul fiecarei calatorii. Fabricatie Material Cadru otel Acoperire poliester Saltea poliester, bumbac Jucarii poliester Dimensiuni Desfasurat 53 cm (inaltine fara acoperis) , 85 cm (inaltime cu acoperis), 61 cm (latime), 88 cm (lungime) Strans 65 (lungime) x 61 (latime) x 19 (inaltime) cm Saltea 78 (lungime) x 41 (latime) x 2,5 (inaltime) cm Greutate patut 5,6 kg Pentru copiii de greutate/varsta de la nastere pana cand copilul incepe sa sa stea in sezut 0-6 luni, pana la aprox. 9 kg

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review