'

Patut pliabil Standard Melange grey Fillikid

390,50 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU 4044-97

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

Descriere

Patut pliabil Standard Melange grey Fillikidcu salteluta si geanta de transport.Patut de călătorie Material: 100% poliesterPrevazut cu o portiță și două roțiCapacitate de încărcare: până la 15 kg Chiar și atunci când călătoriți, un copil dorește să doarmă confortabil și în siguranță. Patutul este prevăzută cu o saltea și are două roți pentru o mișcare mai ușoară.Patul trebuie doar să fie ridicat pe o parte pentru a îl împinge în poziție. Usita din lateral oferă posibilitatea ca copilul, atunci când se trezește, să se poată ridica în mod independent și în condiții de siguranță Designul robust împiedică răsturnarea patului datorită fermității sale. Dimensiune interioara 120 x 60 cmDimensiune exterioara 125x66x76 cmInaltimea de la pardoseala pana la nivelul saltelutei 16 cm.Greutate: 7,9 kg

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review