'

PREMERGATOR NANIA BASILE, GREY

399,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU TT888E0003

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
TT888E0003
Categorii
Greutate
7 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 6 luni - 2 ani
Pentru
Unisex
Latime
11.00
Lungime
47.00

Descriere

Premergator Migo Basile, Grey Descopera premergatorul pentru bebelusi Migo BASILE GREY - Libertate si Siguranta pentru micii explorator. Premergatorul Migo BASILE GREY este ideal inca de la momentul in care micutul tau manifesta dorinta de a sta in picioare si de a porni in aventuri in jurul casei! Asezat confortabil pe o perna ultra-confortabila, bebelusul tau face primii pasi si exploreaza lumea din jur. Aceast premergator poate fi utilizat incepand cu varsta de 8 luni si pana la 76 cm, datorita reglajului sau pe 3 inaltimi. Tava sa de activitati, detasabila, ofera multiple activitati pentru copil, pentru a se juca si a se odihni dupa toate aventurile lor! Formele rotunjite ale premergatorului Migo BASILE GREY, si culorile vesele, il fac un dispozitiv excelent pentru invatarea mersului si descoperirea mediului inconjurator. Totusi, utilizarea premergatorului Migo BASILE GREY necesita cateva precautii din partea dumneavoastra evitati scarile, acordati atentie la ferestre si usi si protejati produsele potential periculoase care au devenit la indemana micutului tau. Astfel, bebelusul va descoperi lumea din jur in siguranta. Viata de zi cu zi este agitata. Premergatorul Migo BASILE GREY se pliaza rapid si compact, facilitand depozitarea si deplasarile. Ideal pentru familiile active, premergatorul poate fi transportat cu usurinta ocupand foarte putin spatiu. Astfel copilul dumneavoastra va putea explora in siguranta si in afara casei. Aventurile bebelusului presupun uneori multa murdarire. Perna de sezut a premergatorului Migo BASILE GREY este detasabila si lavabila, asigurand curatarea usoara dupa aventurile bebelusului. Ofera-i bebelusului tau libertatea de a descoperi lumea din jur cu premergatorul Migo BASILE GREY. Un companion de incredere pentru fiecare etapa de crestere. Alege Migo BASILE GREY pentru a insoti primii pasi ai micului tau explorator! Caracteristici Tava de activitati Se pliaza rapid si compact pentru stocare si calatorii usoare Perna de sezut detasabila si lavabila 3 inaltimi reglabile Disponibila in 3 culori Varsta De la 8 luni pana la 76 cm Dimensiuni produs Lungime 61 cm Latime 61 cm &Icircnaltime 54 cm Greutate 4,1 kg. Materiale plastic, poliester, aluminiu, silicon. NOTA produsul nu este livrat cu baterii. Sunt necesare 2 baterii AA LR6

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review