'

Protectie Laterala pentru Patut Peach

364,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU ABU-PE

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
ABU-PE
Greutate
0.7 kg
Brand
Varsta
0 luni+

Descriere

Protectia laterala Aerosleep ofera un loc de dormit mai sanatos si mai igienic, datorita structurii unice, tip fagure 3D, permeabilă la aer (95% spatiu deschis, 5% tesatura tehnica), eliminandu-se astfel riscul supraincalzirii, oferind in acelasi timp, siguranta si protectie impotriva eventualelor loviri sau raniri cauzate de lovirea accidentala de marginile patutului.

Protectia laterala Aerosleep pentru patut este compusa din trei straturi:

- stratul exterior - cearsaful Aerosleep, fabricat dintr-un material tratat antialergic, cu mici orificii, pentru o mai buna permeabilitate a aerului;

- stratul de mijloc, tip fagure, este cel care, datorita formei sale speciale, asigura recircularea continua a aerului prevenind supraincalzirea sau transpiratia bebelusului,eliminand riscul SIDS ;

- stratul de mijloc, suplimentar, foarte moale, de protectie impotriva loviturilor;

Sistemul de prindere de zabrelele patului, in partea exterioara elimina riscul ca copilul sa le desfaca sau sa se foloseasca de protectia laterala pentru a escalada patutul.

Se spala la masina de spalat la 40°C.

Pentru patuturile cu dimensiunile: 60 x 120 si 70 x 140.

Culori disponibile: alb, alb/gri;

Toate produsele Aerosleep sunt fabricate in Belgia, au certificari europene si detin numeroase premii internationale.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review