'

Rama pentru tesut 84 cm

169,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU FKP0248

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
FKP0248
Brand

Descriere

  • Ajuta-ti copilul sa isi dezvolte creativitatea oferindu-i o rama de tesut pentru copii, o modalitate placuta prin intermediul careia acesta va face cunostiinta cu un obicei minunat, practicat in trecut, si va invata lucruri noi.
  • Razboiul de tesut este confectionat din lemn stabil, solid, are urmatoarele dimensiuni 47.5 x 84 x 4 cm si este prevazut cu schimbator si suveica.
  • Cadrul mai mare permite mai mult spatiu pentru micul artist si ii permite acestuia sa realizeze o tesatura mai mare si mai frumoasa, folosind diferite culori si combinatii de fire.
  • Jucaria este recomandata in special fetitelor cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani, insa poate fi folosit cu succes si de catre baieti.
  • Instructiuni de utilizare: Se leaga un capat al unui scul colorat de primul fir alb, apoi se infasoara firul colorat pe suveica pornind de la capatul celalalt al firului ca la fiecare pas sa se poata rasuci suveica. Se lasa o bucata de fir (corespunzatoare latimii ramei) neinfasurat. Se trece suveica printre fire dintr-o parte in alta a ramei de tesut (firele impare peste suveica, cele pare sub aceasta). Dupa fiecare trecere: se rasuceste, se lasa o bucata de fir neînfasurat si se aranjaza firul colorat cu ajutorul pieptenelui. Daca firul de pe suveica se termina sau daca se doreste sa se schimbe cu un alt fir, se lega capatul firului de un fir alb si se ia un alt scul. Cand este gata, se taie firele albe si se scoate tesatura de pe rama de tesut. Se leaga firele doua cate doua si se intinde “covorasul”.
  • Rama de tesut este o jucarie ideala pentru dezvoltarea creativitatii, a simtului estetic, pentru antrenarea rabdarii, atentiei si concentrarii. Copii vor invata cat de importanta este rabdarea in realizarea anumitor lucruri si in finalizarea proiectelor.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review