'

Role Neon Inline Skates marime 34-37 Teal Pink

249,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU YV-NT08T4
Produsul este momentan indisponibil in magazinul nostru.

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
YV-NT08T4
Brand

Descriere

Descriere Role Neon Inline Skates marime 34-37 Teal Pink Role Neon Inline Skates marime 34-37 Teal Pink , perfecte pentru incepatorii aventurosi. Impresioneaza-ti prietenii cu noile role Neon Inline Skates si bucurati-va de distractie garantata cu rotile luminoase! Roti cu iluminare LED Ilumineaza strazile cu rotile LED. Vei fi uimit de modelele distractive de lumina pe care le poti crea. Potrivire perfecta Rolele Neon Inline Skates sunt reglabile, oferindu-ti mai mult timp de distractie. De asemenea, cataramele reglabile permit modificarea etanseitatii ghetei pe picior. Rolele trebuie sa se potriveasca perfect pentru siguranta si control, fara a fi stranse incat sa fie incomode. Captuseala respirabila asigura confort si sustinere in timpul utilizarii. Roti performante Rolele inovatoare Neon Inline Skates sunt echipate cu roti din PU, pentru o performanta mai buna, longevitate sporita, reducerea zgomotului, protejarea suprafetelor de patinaj si imbunatatirea absorbtiei socurilor. Franare usoara Este inclusa frana de calcai. Aceasta frana este atasata la calcaiul ghetei si iti permite sa te opresti ridicand varful piciorului. Procedand astfel, frana va forta pe sol si este de departe cea mai usoara si mai sigura modalitate de a opri. Caracteristici Role Neon Inline Skates marime 34-37 Teal Pink: Dimensiune reglabila (34-37). Catarame reglabile. Frana de calcai. Roti LED , nu necesita baterii. Captuseala respirabila si lavabila. Caracteristici tehnice: Varsta: 8+ ani. Greutatea maxima a copilului: 50 kg. Greutatea produsului: 2.4 kg. Roti PU. Rulmenti ABEC 5.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review