'

Runway, pista aeroport Waytoplay cu avion din lemn

199,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU WTP-8RW1F

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
WTP-8RW1F
Brand
Varsta
3-9 ani
Culoare
Multicolor

Descriere

  • Esti gata de decolare? Lasa-ti imaginatia sa zboare, creaza-ti propriul aeroport de vis si transforma-te intr-un adevarat pilot cu setul Waytoplay Runway - Flexible Airport Set! Decoleaza, aterizeaza si ruleaza in propria ta aventura!
  • Acest set tematic de la Waytoplay contine 8 piese din cauciuc flexibil imprimate cu elemente grafice galbene, pentru a reda marcaje specifice aeroporturilor, cum ar fi caile de rulare, pistele de decolare si de aterizare si portile de acces.
  • Setul Runway include 8 piese din cauciuc sintetic flexibil: 4 segmente drepte, 2 segmente curbe, 2 intersectii si 1 avion handmade din lemn.
  • Seturile de trasee si piste auto Waytoplay sunt jucarii excelente pentru jocul imaginativ, oferindu-le copiilor posibilitati nelimitate de conectare a segmentelor de pista si de constructie a traseelor pentru masinutele lor preferate.
  • Seturile Waytoplay pot fi folosite pe aproape orice suprafata, in interior sau afara, sunt flexibile, usor de conectat, durabile si rezistente la apa, iar utilizarea lor in joaca copiilor este nelimitata.
  • Piesele sunt fabricate din cauciuc sintetic de inalta calitate, moale, flexibil, foarte rezistent, testat 100% si sigur pentru copii. Materialul este suficient de rezistent pentru a face fata tuturor provocarilor.
  • Piesele se pot conecta si forma trasee noi de fiecare data. Pot fi amplasate pe aproape orice suprafata de la parchet sau covor, pana la zapada, gheata, nisip, pietre sau iarba.
  • Sunt excelente pentru a fi combinate intre ele sau cu alte jucarii.
  • Cu aceste seturi joaca pe cont propriu sau in grup devine si mai interesanta si distractiva, fiind ideale, atat pentru acasa, cat si pentru gradinite sau locuri de joaca.
  • Seturile Waytoplay incurajaza jocul de rol, dezvolta creativitatea, inventivitatea, dorinta de explorare, abilitatile de rezolvare a problemelor si imaginatia copiilor, abilitati esentiale pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor.
  • Dimensiune avion: 13 x 3 x 5 cm
  • Varsta recomandata: 3-9 ani

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review