'

SALTEA DE JOACA KINDERKRAFT LUNO, SPUMA, YELLOW

199,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU KKMLUNOYEL0000

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
KKMLUNOYEL0000
Greutate
3.2 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 0 luni - 6 ani
Pentru
Unisex
Inaltime
39.00
Latime
34.00
Lungime
34.00

Descriere

Saltea de joaca Kinderkraft LUNO, spuma, YELLOW O saltea practica si comoda formata din 30 de piese puzzle, care pot fi aranjate in orice mod (150 cm x 180 cm dupa aranjarea tuturor elementelor). Dedicata celui mic pentru a se juca, a se intinde si a face primii pasi. Culorile neutre si contrastante ale pieselor puzzle reprezinta elementul decorativ perfect pentru camera. Salteaua este realizata din spuma este sigura si nu contine substante toxice, lucru confirmat de analizele laboratorului independent INTERTEK. &Icircn plus este si usor de mentinut curata. Setul include o geanta pentru depozitarea pieselor puzzle. Avantaje Siguranta Nu contine substante toxice lucru confirmat de testele efectuate de laboratorul independent INTERTEK. Fabricata dintr-o spuma moale si groasa (1,2 cm) salteaua LUNO YELLOW asigura o izolatie perfecta pentru podeaua rece. Suprafata antiderapanta datorita acesteia, copilul nu va aluneca atunci cand face primii pasi. Confort Se potriveste perfect fiecarui interior culorile calme si universale fac ca salteaua LUNO YELLOW sa se potriveasca perfect oricarui stil si interior. Impermeabila si usor de curatat daca se murdareste e de ajuns sa fie stearsa cu o carpa umeda LUNO YELLOW poate fi aranjata in orice fel si se pot crea si forme tridimensionale. Aranjezi cu usurinta dimensiunile saltelei in functie de dimensiunile camerei de zi sau a camerei copilului. Functionalitate Salteaua multifunctionala din spuma LUNA YELLOW este ideala pentru joaca, mersul de-a busilea si primii pasi. Poate fi aranjata in diverse moduri, iar culorile neutre, constructia simpla si structura antiderapanta a pieselor puzzle vor incuraja copilul sa se joace si sa isi dezvolte imaginatia. Geanta inclusa in set usureaza depozitarea si calatoriile impreuna cu salteaua. Fabricatie Materiale spuma Dimensiunile saltelei dupa asamblare 150 cm x 180 cm, Dimensiunile piesei puzzle 31,5 x 31,5 cm, grosime 1,2 cm Greutatea saltelei 2 kg Pentru copii cu varsta de la 10 luni Produsul indeplineste normele de siguranta EN 71-1, EN 71-2 i EN 71-3

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review