'

Scaun balansoar pentru copii Childhome Teddy Alb

Childhome
845,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Childhome
Cod produs - SKU CH-RCKTOW

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
CH-RCKTOW
Brand

Descriere

Descriere Scaun balansoar pentru copii Childhome Teddy Alb Acest Scaun balansoar de la Childhome este ideal pentru relaxarea micutului tau. In plus, balansoarul ajuta la antrenarea echilibrului. Scaunul balansoar Childhome Teddy este foarte confortabil datorita materialului de plus super moale. Cu designul sau elegant si dragut va atrage toate privirile! Caracteristici Scaun balansoar pentru copii Childhome Teddy Alb: Potrivit pentru copii de la 36 luni, pana la greutatea maxima de 25 kg. Un loc minunat de relaxare dupa o zi plina de activitati. Extrem de atractiv in orice incapere. Antreneaza echilibrul micutului tau. Caracteristici tehnice Scaun balansoar pentru copii Childhome Teddy Alb: Dimensiuni: 52 x 45 x 51 cm. Material: Textil 100% poliester, protectii antialunecare din cauciuc, cadru din lemn de pin + placaj. Conform cu standardul de siguranta: EN 1728:2012. Intretinere: Folositi o carpa umeda si uscati imediat.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review