'

Scaun de masa reglabil in inaltime Childhome Evolu 2 Natural Alb

Childhome
925,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Childhome
Cod produs - SKU CH-CHEVOCHNW

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
CH-CHEVOCHNW
Categorii
Brand
Culoare
Alb

Descriere

Scaun de masa reglabil in inaltime Childhome Evolu 2 Natural Alb Acest scaun de masa 2 in 1 de la Chilhome poate fi reglat la 2 inaltimi: pentru o masa standard de 75 cm si o masa pentru copii de 50 cm. Scaunul de masa Chilhome Evolu 2 are o centura de siguranta in 5 puncte si o bara de protectie detasabila pentru siguranta copilului dumneavoastra. Scaunul de masa Childhome Evolu 2 poate fi folosit si de la nastere, in combinatie cu Sezutul pentru nou-nascut Evolu (achizitie separata). Caracteristici Scaun de masa reglabil in inaltime Childhome Evolu 2: , Scaun de masa cu design belgian original. , Castigator a numeroase premii internationale. , Pentru copii de la 6 luni la 6 ani. , Potrivit pentru o masa standard (75 cm) si o masa pentru copii (50 cm). , Compatibil cu numeroase accesorii. Setul include: , Scaun Evolu 2, cu 2 seturi de picioare pentru 2 inaltimi de masa (50 si 75 cm). , Centura de siguranta in 5 puncte. , Bara de protectie detasabila. Caracteristici tehnice Scaun de masa reglabil in inaltime Childhome Evolu 2: , Dimensiuni: 56 x 56 x 92 cm. , Material: Sezut: Polipropilena; Picioare: Fag. , Conform cu standardul de siguranta: EN 14988:2017+A1:2020. , Intretinere: Sezut, centura de siguranta si picioare: folositi o carpa umeda si uscati imediat. Accesorii optionale: , Sezut nou-nascut pentru scaun de masa Childhome Evolu 2 Evolu One.80, Natural Alb. , Tavita scaun de masa Childhome Evolu + Protectie din silicon, Alb. , Protectie din silicon pentru tavita scaun de masa Childhome Evolu. , Cos accesorii pentru scaun de masa Childhome Evolu, disponibil in 3 culori: Alb, Antracit, Negru. , Husa universala Childhome, disponibila intr-o varietate de modele, culori si materiale.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review