'

Set Bowling din lemn FSC, BS Toys

BS Toys
119,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
BS Toys
Cod produs - SKU BSGA463

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
BSGA463
Brand
Varsta
3-10 ani
Culoare
Multicolor

Descriere

  • Jocul de Bowling din lemn FSC 100% de la BS Toys este un joc vesel de popice pentru cei mai mici dintre jucatori.
  • Acest set de bowling din lemn si pluta este ideal pentru a invata si a te bucura de el impreuna cu prietenii sau colegii de gradinita.
  • Setul contine: 10 popice plate din lemn (18 x 6 x 2 cm), colorate pe o parte si avand numere pe cealalta, 2 mingi din pluta (cu diametrul de 5 cm).
  • Este realizat din placaj de lemn 100% FSC si pluta, conform reglementarilor de siguranta a jucariilor EN71&ASTM.
  • Jocul stimuleaza miscarea, dezvolta abilitatile motorii grosiere, abilitatile de aruncare, perceptia vizuala, coordonarea ochi-mana.
  • Scanati codul QR aflat in cutie, pentru a accesa manualul virtual cu regulamentul jocului.
  • Numar jucatori: 2-4
  • Varsta recomandata: 3-10 ani

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review