'

Set DIY Micul mester

Totum
120,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Totum
Cod produs - SKU TM025042

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
TM025042
Brand

Descriere

Setul micului mester este perfect pentru cei pasionati de creatia de obiecte din lemn. Cu acest set, veti putea realiza cele mai frumoase si practice creatii, fie ca sunteti incepator sau un maestru experimentat in tamplarie.

Continutul setului va ofera tot ce aveti nevoie pentru a va pune imaginatia in practica:

  •  Ciocan din metal: Un instrument esential in orice proiect de tamplarie, ciocanul din metal este robust si eficient pentru fixarea bucatilor de lemn.
  •  Adeziv: Acesta va permite sa lipiti bucatile de lemn intre ele, asigurand o fixare solida si durabila.
  •  Cuisoare: Elemente esentiale pentru fixarea precisa a pieselor de lemn, cuisoarele sunt incluse in set in cantitate generoasa.
  • Materiale diverse de lemn: Setul include o varietate de bucati de lemn, pregatite pentru a fi transformate in orice va trece prin minte.

Indiferent daca va doriti sa realizati obiecte decorative, suporturi practice sau chiar mobilier, acest set va ofera libertatea de a crea ceva unic. Bucurati-va de experienta placuta a tamplariei si dati viata ideilor dumneavoastra cu setul Totum!

Varsta recomandata: 5 ani+
 

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review