'

Set dublu mulaj organic pentru amprenta mana si picior bebelusi, Grunspecht 679-00

114,99 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU 679-00

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
679-00
Greutate
0.3 kg
Brand

Descriere

In primele luni bebelusii cresc foarte repede si inainte sa realizezi comoara ta se va transforma intr-un adolescent. Folosing acest set de mulaj poti lua amprente si poti crea doua modele ale manutelor sau picioruselor pentru a pastra amintiri de neuitat. Mulajele sunt confectionate din amidon obtinut din cartofi cultivati organic. Setul dublu de amprenta include si 2 panglici cu care obiectele create pot fi agatate.

Materialul de amprentare este 100% natural si organic, lutul de amprentare fiind produs din amidon de cartofi din cultura organica controlata, testat de un institut independent de testare pentru siguranta jucariilor. Setul de mulaj pentru amprenta este fabricat integral in Germania.

Specificatiile produsului:
-    Set de mulaj organic pentru 2 amprente mana sau picior bebelusi,
-    Continut pachet: 2 recipiente x 150 g lut pentru mulaj suficiente pentru realizarea a 2 mulaje de mana sau picior, un tambur din lemn de fag, un taietor din plastic organic, 2 benzi textile din bumbac (lungime 40 cm), 
-    Fabricat in Germania, iar compusul de amprentare indeplineste cerintele EN 71-3 și EN-71-9 (standarde de siguranta ale jucariilor pentru copii).
 

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review