'

Snakes, joc de potrivire cu zaruri din lemn, Milaniwood

128,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU M-MTSC0-001

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
M-MTSC0-001
Categorii
Brand
Culoare
Multicolor

Descriere

  • Un joc distractiv de potrivire cu zaruri pentru a face serpi mici!
  • Capetele, cozile si sectiunile corpului acestor serpi draguti au ajuns pe doua seturi de zaruri.
  • Pe rand, jucatorii isi arunca zarurile si apoi incearca sa le potriveasca unul langa altul, pentru a face un sarpe, atasand partea sarpelui de pe zarul aruncat de cele aflate deja pe suprafata de joc.
  • Un sarpe poate fi lung sau scurt si poate avea multe forme, dar este complet numai atunci cand are cap si coada.
  • Jucatorul care plaseaza piesa finala (un cap sau o coada) pentru a finaliza un sarpe, castiga 1 punct. Jocul se termina cand toate piesele au fost jucate. Castiga jucatorul cu cele mai multe puncte din finalizarea serpilor (care a finalizat cei mai multi serpi).
  • Jocul contine: 16 zaruri de lemn (12 cu serpi verzi, 4 cu serpi portocalii).
  • Jocul este sigur, ecologic, 100 % fabricat in Italia, din lemn de inalta calitate certificat FSC, vopsit cu culori non-toxice, iar ambalajul este realizat din carton reciclabil.
  • Dezvolta: dexteritatea, coordonarea ochi-mana, motricitatea fina, abilitatile de asociere si potrivire, indemanarea, concentrarea, abilitatile de rezolvare a problemelor.
  • Milaniwood este o marca de jucarii si jocuri durabile, fabricate din lemn certificat FSC, cu design contemporan inspirat din natura, care sunt distractive, educative si frumoase. Jocurile si jucariile sunt iubite de intreaga familie, distrand copiii si atragand adutii. Fiecare produs Milaniwood imbina estetica, designul contemporan si atentia la detalii cu o latura distractiva, educativa.
  • Toate produsele Milaniwood sunt 100% fabricate in Italia folosind o combinatie de tehnologie de ultima ora si abilitati mestesugaresti vechi. Produsele sunt fabricate din lemn de inalta calitate certificat FSC, folosind tehnologii ecologice si o abordare responsabila din punct de vedere social si ecologic, iar ambalajele sunt realizate cu carton si bumbac reciclabil.
  • Fiecare jucarie Milaniwood este conceputa pentru a distra si a stimula abilitatile motorii si cognitive timpurii, insotind in acelasi timp cresterea copiilor incepand cu primii ani.
  • Numar jucatori: 2
  • Dimensiune cutie: 22 x 7 x 3 cm
  • Varsta recomandata: 5 ani+

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review