'

Sortator din lemn, deseuri selective, Viga Toys

109,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU VIG44504

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
VIG44504
Categorii
Brand
Varsta
3-7 ani
Culoare
Multicolor

Descriere

  • Carui tomberon apartine fiecare deseu? Recunoaste deseurile, potriveste-le in functie de culoare si arunca-le la tomberonul potrivit! Cutia de sortare te ajuta sa le colectezi separat.
  • Sortatorul din lemn, Deseuri selective de la Viga Toys este o jucarie educativa extrem de utila pentru cunostiintele generale ale copiilor despre colectarea selectiva a deseurilor.
  • Constientizarea problemelor de mediu a devenit o parte importanta a vietii noastre de zi cu zi, iar colectarea selectiva a deseurilor si reciclarea este esentiala pentru protejarea mediului inconjurator.
  • Cu acest joc de sortare din lemn copii pot exersa cum sa arunce corect diferitele deseuri menajere. Daca copii sunt educati de mici si implicati in procesul de colectare selectiva, cu siguranta, atunci cand vor creste, vor deveni adulti responsabili.
  • Aceasta jucarie educativa de sortare din lemn vine in ajutorul copiilor in procesul de invatare. Cu ajutorul ei, acestia vor intelege cu usurinta procesul de colectare selectiva.
  • Jocul contine: 1 cutie din lemn, 1 placuta cu categoriile de sortare, 50 piese din lemn.
  • Setul contine o cutie cu un capac prevazut cu 4 fante, 1 placuta din lemn desenata cu 4 pubele de diferite culori pentru cele 4 tipuri de deseuri: verde, galben, negru si rosu.
  • Placuta cu pubelele desenate se va aseza deasupra cutiei, iar copiii vor trebui sa identifice diferitele tipuri de deseuri care apar pe micile piese din lemn si sa le introduca corect in gaura din dreptul pubelei corespunzatoare.
  • Colectorul selectiv de deseuri le arata copiilor diferitele categorii de deseuri (hartie, sticla, metal, plastic, deseuri organice) si cum sa le colecteze separat. In timpul jocului, exista ocazia de a vorbi cu copiii despre importatța colectarii selective a deseurilor si despre protectia mediului. De asemenea, jocul ajuta la dezvoltarea abilitatilor de sortare, gandirii logice, coordonarii ochi-mana, motricitatii fine, recunoasterii culorilor si formelor.
  • Acest set educativ de sortare se poate folosi atat acasa, cat si in gradinita sau la scoala.
  • Dimensiune: 30 x 12 x 8 cm
  • Varsta recomandata: 3 ani+
  • Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review