'

SPIDERMAN SET DE JOACA CRAWL N BLAST

HASBRO
337,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
HASBRO
Cod produs - SKU F7845

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
F7845
Categorii
Greutate
0.84 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 4 ani - 8 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Inaltime
25.40
Latime
35.60
Lungime
8.10

Descriere

Cauti mai multe aventuri eroice si pline de actiune cu Spider-Man? Paianjenul Crawl &#39N Blast face mai mult decat sa il ajute pe eroul tau preferat care atarna pe panza de paianjen sa salveze lumea! Acest set de jucarii include o figurina Spider-Man articulata de 10,16 cm pe care copiii o pot introduce in Paianjenul Crawl &#39N Blast. Copiii cu varste de la 4 ani in sus pot umple cu apa capul detasabil al Paianjenului si pot activa lansatorul de apa prin simpla apasare a unui buton! De asemenea, vehiculul de jucarie Spider-Man poate lansa proiectile incluse cu panza de paianjen. &Icircmpinge vehiculul Paianjen si priveste cum toate cele 8 picioare se misca si se catara ca un paianjen. Imagineaza-ti ca invingi dusmanii lui Spider-Man capturandu-i cu clestii Paianjenului Crawl &#39N Blast. Aceasta jucarie Spider-Man este un cadou excelent pentru fanii cu varste de la 4 ani in sus!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review