'

Spirit - Dormitorul Lui Lucky

Playmobil
180,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Playmobil
Cod produs - SKU PM9476

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
PM9476
Brand
Tip produs
Jucarii Playmobil ®
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

Intocmeste o harta cu aventurile viitoare in camera lui Lucky. Acesta este locul in care Lucky poate fi gasita lucrand la temele ei sau visand la un plan pentru ea si Spirit, precum si pentru toti prietenii ei. Lucky isi pastreaza toate amintirile pretioase incuiate in cufar. Deschideti dulapul pentru a depozita tinutele ei. Trusa de frumusete o ajuta pe Lucky sa se pregateasca dimineata, ea avand o oglinda mare in fata careia se poate pieptana. Setul o include pe Lucky, trusa de frumusete, masa si doua scaune, dulap, carti, parfum, trofeu, carafa si alte accesorii. Varsta recomandata: 4 ani+. Nu necesita baterii. AVERTISMENT: Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Contine piese mici, ce pot fi inghitite si pot duce la sufocare. DreamWorks Spirit Riding Free © 2018 DreamWorks Animation LLC. Toate drepturile rezervate.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review