'

Termos Beaba 350 ml Mineral Grey

Beaba
125,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Beaba
Cod produs - SKU B913540

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
B913540
Brand
Culoare
Gri

Descriere

Descriere Termos Beaba 350 ml Mineral Grey Termos din otel inoxidabil, fara tetina sau pai! Ultima etapa de invatare pentru copilul tau. Caracteristici Termos Beaba 350 ml Mineral Grey: Usor de transportat si de folosit, perfecta pentru utilizare atat acasa, cat si in aer liber. Deschidere usoara: supapa sticlei se deschide la apasarea butonului frontal. Perete dublu din otel inoxidabil: limiteaza pierderea de prospetime, iar peretele exterior este izolat pentru o prindere confortabila. Fara scurgeri: capacul se inchide pentru a bloca supapa si pentru a evita scurgerile. Accesoriu pentru baut adaptabil: duza face bautul usor, asemanator unui pahar. Maner detasabil flexibil: ajuta la transportul sticlei cu o singura mana. Complet demontabil: usor de curatat, igienic. Caracteristici tehnice Termos Beaba 350 ml Mineral Grey: Dimensiuni: 10.5 x 7.2 x 17.7 cm. Greutate: 0.25 kg Material: otel inoxidabil. Mentine temperatura continutului: rece 10 ore, cald 5 ore. Ingrijire: Se recomanda spalarea manuala (la masina de spalat vase poate fi folosit un program delicat).

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review