'

Transportor de masinute din lemn, Viga Toys

138,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU VIG50825

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
VIG50825
Brand

Descriere

  • Acest transportor cu platforma, realizat din lemn de calitate, rezistent in timp si superb finisat, ii va entuzaisma pe copii, oferindu-le momente intregi de joaca distractiva, imaginativa si creativa.
  • Vehiculul din lemn are doua nivele pe care sunt plasate 4 masini cu modele si culori diferite. Partea superioara a platformei poate fi coborata pentru a crea o rampa pe care masinile pot fi urcate sau coborate.
  • Un avantaj suplimentar il reprezinta faptul ca remorca se poate rasuci sau desface.
  • Jucaria este fabricata din lemn de calitate, lacuit si vopsit in culori vibrante cu vopsele non-toxice, respectand standardele Uniunii Europene EN71 si ASTM, privind siguranta si calitatea jucariilor.
  • Aceasta jucarie minunata incurajaza jocurile de rol, pline de imaginatie si creativitate, ale copiilor. Prin joaca cu aceasta, micutii isi vor dezvolta indemanarea, precizia, motricitatea fina, recunoasterea culorilor, abilitatile de numarare si cele de socializare.
  • Recomandata copiilor cu varsta peste 3 ani.
  • Dimensiunea produsului: 29 cm x 14 cm x 8 cm

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review