'

Traseu cu bile din lemn Flip Up, Wonderworld

235,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU WW-7023

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
WW-7023
Brand
Varsta
3-9 ani
Culoare
Multicolor

Descriere

  • Traseul cu bile din lemn Flip Up de la Wonderworld, cu un turn de lansare a bilelor sub forma de palmier si un tun mare ce se roteste pentru a conduce bilele, ofera ore neintrerupte de distractie.
  • Dupa ce traseul a fost asamblat, jocul poate incepe! Aseaza bila in partea de jos a turnului in forma de palmier si lanseaz-o! Bila va fi aruncata in sus, in partea superioara a pistei, de unde se va rostogoli in salturi si va rula pe pista pana va ajunge la tun. Asigura-te ca intorci tunul la timp, inainte ca bila sa soseasca din nou la el!
  • Concureaza cu prietenul tau sau lucreaza in echipa, pentru a face ca bila sa ruleze neintrerupt pe pista!
  • Acest set creativ cu bile si segmente de pista din lemn, este mai mult decat un traseu clasic pentru bile, avand obstacole captivante si distractive si un sistem de blocare a caramizilor care va mentine creatiile stabile, in timp ce se construieste traseul.
  • Setul contine 34 de piese in culori luminoase (inclusiv 1 bila), ce ofera posibilitati nenumarate de configurare.
  • Piesele rezistente si durabile ale acestui joc sunt fabricate dintr-o combinatie de lemn provenit din exploatari ecologice de arbori de cauciuc natural, rumegus si plastic reciclat, fiind vopsite cu vopsele si lacuri non-toxice, ceea ce face ca jocul sa fie durabil, stabil, sigur pentru copii si prietenos cu mediul inconjurator.
  • Toate elementele acestei jucarii se poate combina cu alte seturi din gama Wonder Trix Track, ale producatorului Wonderworld, pentru a crea trasee mai mari, mai interesante si mai provocatoare, ce vor asigura distractie nelimitata.
  • Traseul din lemn cu bile Flip Up este o jucarie foarte distractiva pentru micuti, carora le va dezvolta motricitatea fina, coordonarea ochi-mana, creativitatea, perceptia spatiala, imaginatia, precizia, atentia si concentrarea, si ii va ajuta sa inteleaga relatia cauza-efect.
  • Dimensiune cutie: 31 x 9 x 27 cm
  • Varsta recomandata: 3 ani+
  • Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de accidente. Nu lasati ambalajele jucariilor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da jucaria copilului.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review