'

TREN AERODINAMIC

BRIO
137,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
BRIO
Cod produs - SKU BRIO33557

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
BRIO33557
Brand
Varsta
3 - 6 ani, 6 - 9 Ani
Pentru
Unisex

Descriere

33557 Tren aerodinamic de la BRIO este un plus uimitor pentru orice cale ferata BRIO World.Conceput pentru viteza: Cu un design retro-futurist inspirat de trenurile de viteza din intreaga lume, acest tren este optimizat aerodinamic pentru a reduce rezistenta aerului si pentru a atinge viteze mai mari. 14 roti de tren: Compus dintr-o locomotiva frontala lunga si doua vagoane din lemn, acest tren este unul dintre cele mai lungi din BRIO World. De fapt, are 7 perechi de roti, facand 14 in total! Finisaj de calitate: Un design rapid, finisat cu culori rosii indraznete si detalii argintii stralucitoare inseamna ca acest tren se va remarca cu siguranta in orice set de cai ferate de jucarie. Fabricat folosind lemn de fag, detalii din plastic si metal de inalta calitate, trenul aerodinamic este gata sa calatoreasca din nou pe sinele de lemn. 33557 tren aerodinamic include 3 piese: 1x locomotiva aerodinamica, 2x vagoane din lemn. Materiale jucarie: lemn, plastic, metal, magneti

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review