'

Trigonos FAMILY, set modular de constructie, portocaliu

745,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU TRG893081

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
TRG893081
Brand
Varsta
4-10 ani
Culoare
Multicolor

Descriere

  • Fii creativ, planifica, dezvolta-ti imaginatia si construieste cu Trigonos!
  • Trígonos este un joc educativ de constructie, care foloseste blocuri si bete de lemn, precum si bucati de material textil(poliester combinat cu bumbac) si ofera posibilitati creative nelimitate, care stimuleaza curiozitatea, creativitatea si concentrarea.
  • Toate piesele pot fi asamblate si dezasamblate cu usurinta, permitand copiilor mai mici sa se bucure de un spatiu de joc versatil inspirat de imaginatia lor, iar copiilor mai mari sa exploreze latura distractiva a matematicii, geometriei, unghiurilor si provocarile constructiilor.
  • Trigonos FAMILY este un set creativ modular de constructie, ideal pentru joaca impreuna cu prietenii, fratii sau intreaga familie.
  • Acest set are bucatile de material in culorile portocaliu, galben si verde.
  • Trigonos FAMILY portocaliu include 79 de bucati: 10 cuburi, 10 pentagone, 42 de bete in patru lungimi (12 bete lungi/ 10 bete medii/ 10 bete semi-scurte/ 10 bete scurte) si 17 bucati de material textil (in culorile portocaliu, galben, verde).
  • Copiii se distreaza foarte bine cu jocurile de constructie Trígonos, in timp ce nu se pot opri din asamblarea si demontarea pieselor pentru a construi o casa, o cabana, un castel, o pestera, un labirint sau un colt in care sa se ascunda.
  • Practic, fara sa realizeze, conectand piesele pentru a crea structuri provocatoare, vor incepe sa foloseasca diverse forme geometrice, vor triangula si vor invata discipline precum matematica si fizica.
  • In timp ce copilul este incantat de imbinarea de bete si blocuri pentru a crea structuri care pot deveni cabine, labirinturi, adaposturi, magazine si multe altele, acesta continua sa invete concepte precum proportii, distante, volume, unghiuri.
  • Jucariile Trigonos sunt rezistente si de inalta calitate si sunt fabricate in Catalonia-Spania din lemn durabil FSC, respectand standardele europene de siguranta pentru jucarii EN-71 si
  • Seturile de constructie Trigonos sunt o modalitate excelenta de a dezvolta concentrarea, gandirea strategica, rationamentul spatial, abilitatile de rezolvare a problemelor, motricitatea fina, coordonarea ochi-mana si de a spori cooperarea dintre frati si prieteni.
  • Sunt distractive pentru copiii curiosi si sunt minunate si pentru educatori, in scoli si gradinite, ca mijloace didactice STEM, invatandu-i pe copii elementele fundamentale ale matematicii, geometriei, fizicii si designului in timp ce se joaca.
  • Dimensiuni ambalaj: 83 x 20 x 10 cm
  • Varsta recomandata: 4 - 10 ani
  • Atentie! Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor, indepartati toate ambalajele inainte de a oferi jucaria copilului.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review