'

Trusa de scule din lemn, cutie si 10 piese, Viga Toys

159,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU VIG50387

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
VIG50387
Categorii
Brand

Descriere

  • Trusele de scule si unelte fac parte din categoria jucariilor clasice ce au fost si vor fi intotdeauna iubite de copii. La fel se intampla si cu acest set de scule complet echipat, ce vine intr-o cutie practica pentru depozitare si transport, set ce va fi indragit pe loc de micii constructori.
  • Micii mesteri iscusiti vor fi pregatiti pentru orice situatie de urgenta, putand transporta cu ei aceasta trusa minunata la orice interventie sau lucrare. Cand lucrarea este terminata pot aseza uneltele inapoi in cutie, fiecare la locul ei si se pot indrepta spre urmatorul caz.
  • Cutia robustă din lemn are doua incuietori metalice care pastreaza cutia perfect inchisa si doua manere rosii. In interiorul ei, fiecare scula are un spatiu alocat care este usor de identificat printr-un desen simplu al sculei respective. Instrumentele nu vor zbura atunci cand micul muncitor va merge de la o lucrare la alta, deoarece mecanismele complicate de lemn pastreaza toate uneltele bine fixate.
  • Setul include: un fierastrau cu maner rosu (17 x 7 cm), un ciocan cu maner portocaliu (8 x 17,5 cm), un patent albastru (13 x 3 cm), o clema (16 x 7 cm) o surubelnita cu maner galben (3 x 16cm), 1 surub, 1 creion, 1 rigla (3 x 17cm), 1 cheie franceza (4,5 x 12,5cm), 1 chei cu doua capete verde (3,5 x 17,5cm) si un cutter.
  • Micii mesteri vor fi pregatiti pentru orice situatie de urgenta, putand transporta cu ei aceasta trusa minunata la orice interventie sau lucrare. Cand lucrarea este terminata, pot aseza uneltele inapoi in cutie, fiecare la locul ei, si se pot indrepta spre urmatorul caz.
  • Toate articolele sunt facute din lemn de calitate, atent finisat si, prin urmare, nu au suprafete ascutite sau taioase. Toate vopselele si cernelurile folosite sunt non-toxice, produsul respectand standardele de siguranta EN71 si ASTM.
  • Aceasta trusa de scule este o jucarie excelenta pentru jocul de rol, dezvoltandu-le copiilor imaginatia, creativitatea, vocabularul, abilitatile motorii fine, dexteritatea, indemanarea, coordonarea ochi-mana. Este perfecta pentru ore indelungate de joaca in interior sau in aer liber.
  • Dimensiune: 29 x 21 x 6 cm
  • Varsta recomandata: de la 3 ani.
  • Atentie: jucaria nu este potrivita pentru copii sub 3 ani datorita pieselor mici care pot fi inghitite!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review