'

Tutti Bambini - Fotoliu reglabil alaptare, cu suport pentru picioare Alb

1.599,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU 211935/10CM

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
211935/10CM

Descriere

Fotoliul pentru alaptat de la Tutti Bambini este ideal pentru mamici! Indiferent ca va relaxati la finalul unei zile lungi sau il alaptati pe micut, fotoliul are un mecanism inovativ de balansare, precum si perne extrem de confortabile - totul pentru ca mamica sa se relaxeze pe deplin si sa-i transmita bebelusului aceeasi stare. Fotoliul este special conceput pentru a facilita procesul alaptarii, fiind un accesoriu foarte util si apreciat de mamicile din intreaga lume!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review