'

VIOLET VALE - TRASURA NEGUSTORULUI

Playmobil
350,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Playmobil
Cod produs - SKU PM70903

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
PM70903
Brand
Tip produs
Jucarii Playmobil ®
Varsta
4 ani+

Descriere

Calatoreste prin tinuturile vaste ale Novelmore cu trasura comerciala. Magicianul, Armathor, conduce echipa magica de cai in timp ce cauta sa faca schimb cu oricine doreste sa plateasca pretul corect. Armathor depoziteaza atat bunurile personale, cat si bunurile comerciale in diferitele compartimente de depozitare ale vagonului. Exista chiar si spatiu secret de depozitare pentru obiecte cu adevarat speciale, inclusiv un topor de foc de la Burnham Raiders, un plan de la Dario DaVanci si un craniu magic de cristal din adancurile Nisipurilor Sal'ahari. Aceste obiecte sunt ascunse intr-un cufar magic sub trasura. Apoi, daca galeata de apa din partea opusa este apasata in jos, compartimentul este redeschis din nou si articolele dispar ca prin farmec! Nici trasura nu este lipsita de aparare - impinge tavanul pentru a dezvalui un tun ascuns pe care Armathor il poate folosi pentru a-i alunga pe hoti. Acum o serie populara pe YouTube! Urmareste povestea aici: https://bit.ly/NovelmoretheSeries. Setul include o figurina, doi cai, trasura, toiagul magicianului, minge de cristal, harti, carti, monede de aur, armura si multe alte comori frumoase pentru comert. Varsta recomandata 4 ani+

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review