'

Woodland, traseul din padure, set 36 piese din lemn

299,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Cod produs - SKU TIK-73552

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
TIK-73552
Categorii
Brand
Varsta
3-9 ani
Culoare
Multicolor

Descriere

  • Cu acest minunat set de joaca copiii pot aduce o bucatica din natura chiar in casa lor si isi pot crea propria aventura din padure!
  • Setul TickiT Woodland Trail le ofera micilor aventurieri o minunata oportunitate de explorare, chiar din confortul propriei casei.
  • Priviti cum, cu ajutorul acestui set uimitor din punct de vedere vizual, imaginatia lor isi ia zborul si se imbarca in aventuri captivante in padure, permitand creativitatii si dragostei pentru natura sa se dezvolte!
  • Setul contine o varietate de elemente din lemn: copaci, frunze, animale de padure, insecte, pietre si balti, urme de animale, ciuperci, sectiuni de busteni si chiar un pod arcuit compus din doua piese.
  • Toate elementele vin intr-o frumoasa cutie practica compartimentata, prevazuta cu capac glisant din plexiglas, pentru a fi pastrate in ordine si expuse.
  • Setul include: 5 frunze, 8 animale (bufnita, iepure, cerb, veverita, vulpe, arici, melc, fluture), 2 insecte (buburuza, miriapod), 2 ciuperci, 4 pietre plate, 2 balti de apa, 6 sectiuni de bustean( avand inele de copac pe o parte si urme de animale pe cealalta), 2 piese arc de pod, 1 cutie de depozitare din lemn cu capac acrilic transparent.
  • Detaliile complicate ale elementelor din lemn, realizate prin imprimare cu laser, creeaza un design tactil atragator din punct de vedere vizual, perfect pentru a fi reprodus prin hasurare cu creion sau carbune pe o hartie asezata deasupra, oferind copiilor un element de explorare senzoriala.
  • Piesele care redau urme de animale pe o fata si inelele de trunchi de copac pe verso constituie adevarate puncte de atractie. Copiii pot urma urmele si pot deveni mici detectivi ai naturii, incercand sa identifice ce creatura din padure le-a lasat.
  • Setul este fabricat din lemn robust si durabil, iar fiecare piesa este dimensionata perfect pentru ca mainile mici sa o apuce si manevreze cu usurinta, copiii putand astfel sa-si aranjeze si rearanjeze propriile scene de joaca ale lumilor miniaturale.
  • Copiii vor fi incantati sa foloseasca aceste incantatoare elemente tematice din lemn in jocurile imaginative, in realizarea lumilor in miniatura si pentru a spune povesti, in timp ce isi dezvolta imaginatia, creativitatea, abilitatile de limbaj descriptiv, coordonarea ochi-mana, abilitatile motorii fine si cele senzoriale.
  • Prin joaca, copiii pot invata despre diferite animale, habitatele lor si minunile naturii si isi pot dezvolta astfel dragostea pentru natura.
  • Cu setul Woodland Trail de la TickiT posibilitatile de joc imaginativ sunt nesfarsite!
  • Dimensiune cutie: 27 x 19 x 5 cm
  • Varsta recomandata: 3-9 ani

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review