'

ZOOBLES SET DEPOZITARE MULTIPACK

Spin Master
176,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Spin Master
Cod produs - SKU 6061529

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
6061529
Categorii
Greutate
0.25 kg
Brand
Tip produs
Figurine
Varsta
6 - 9 Ani, +9 Ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Fetite
Latime
19.70
Lungime
6.70
Taguri

Descriere

Devino centrul atentiei cu Setul de Joaca Zoobles Multipack! Acest set de joaca Z-tastic include Trio-ul exclusiv Diva Ballerina si se transforma dintr-o cutie de depozitare intr-un set de studio de dans pentru figurinele tale Zoobles! Scoate capacul si descopera doua figurine adorabile, exclusive, Zoobles Animals si un Zoobles Z-Girl exclusiva pe care nu o vei gasi altundeva! Rastoarna cutia, instaleaza fundalul tematic si bucura-te de un spatiu de joaca. Capacul cutiei devine intrarea perfecta pentru a-ti face aparitia precum o diva rostogoleste si transforma Zoobles pe scena! Fiecare personaj este la inceput o bila colorata care se transforma intr-un animal foarte adorabil atunci cand o rostogolesti peste punctul de metal de cutie! Mai mult, transforma-ti personajul Z-Girl dintr-un animal intr-o Z-Girl la moda apasand pe capul figurinei! Apasa in jos pentru a readuce personajele in forma de bila, apoi rostogoleste-le din nou pe scena studioului pentru a le transform de cate ori vrei! Atunci cand nu te joci, Setul de Joaca Multipack poate fi folosit pentru a depozita pana la 10 Zoobles. Manerul te ajuta sa iei colectia cu tine pentru a te mandri cu ea! Adauga toate Animalele Zoobles si Z-Girlz Zoobles la colectia ta (fiecare este vanduta separat) si extinde minunata lume Zoobles! Figurinele de jucarie Zoobles sunt cadoul perfect pentru fetite cu varsta de cel putin 5 ani. Treci pe la studioul de dans Zoobles si joaca-te cu Setul de Joaca Zoobles Multipack!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review