'

Zornaitoare Chicco Dna. Girafa, 3-24luni

Chicco
119,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Chicco
Cod produs - SKU 07157-1

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
07157-1
Brand

Descriere

Zornaitoare Chicco Dna. Girafa, 3-24luni

Aceasta jucarie viu colorata, cu o fata amuzanta si vesela este o zornaitoare extrem de utila inca de la  varsta de 3 luni.

CARACTERISTICI SI BENEFICII:
- confectionata din materiale avand diverse texturi pentru dezvoltarea simtului tactil
- cele 4 picioruse ofera o multitudine de activitati:
    - un piciorus fosneste (dezvolta simtul auditiv si tactil),
    - un alt piciorus are atasata o bila transparenta umpluta cu bile colorate si zornaitoare (dezvolta simtul vizual si auditiv), dar si o broscuta,     - un alt piciorus poate fi utilizat ca inel gingival,
    - iar cel de-al patrulea piciorus dispune de o oglinjoara.
- Jucaria poate fi apucata cu usurinta de manuta mica a copilului, datorita manerului atasat de girafa.
- Pe manerul acesteia se afla inserate 2 inele cu bumbisori reliefati care pot calma durerile provocate de paritia primilor dintisori.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review