'
Idei de cadouri pentru viitoarele mămici

Bucuria pe care o simte o femeie atunci când află că va deveni mămică pentru prima dată nu poate fi măsurată. Este un sentiment nou, frumos și pur pe care fiecare viitoare mămică îl experimentează diferit. În această etapă nouă din viețile lor, este foarte important să aibă toată susținerea și iubirea celor apropiați. Există numeroase moduri și gesturi prin care îți poți arăta iubirea, sprijinul și dragostea în acest moment special.

Dacă și tu ai în viața ta o viitoare mămică poți să-i oferi oricând un cadou, pentru a-ți arăta iubirea și pentru a marca într-un mod cât mai frumos acest eveniment. 

Sunt o mulțime de cadouri pentru viitoare mămici, potrivite pentru acest eveniment special, dar trebuie să știi și că alegerea unuia cât mai potrivit este o adevărată provocare. Mai mult decât atât dacă se apropie și ziua de naștere a viitoarei mămici, e un prilej bun să adaugi la cadoul pregătit și un cadou potrivit pentru viitoarea mămică.

Dar stai liniștit, tocmai de aceea suntem noi aici și te vom ajuta cu o selecție de 50 de idei de cadouri pentru viitoare mămici. Am avut grijă să includem în listă atât cele mai potrivite cadouri pentru viitoarea mămică și puiul ei cât și câteva idei potrivite de cadou zi de naștere pentru viitoarea mămică.

Acestea fiind spuse 50 de idei de cadouri pentru viitoare mămici îți stau la dispoziție. Studiază-le cu atenție și alege-le pe cele mai potrivite pentru viitoarea mămică din viața ta.

50 de cadouri utile pentru viitoare mamici

Un album pentru amintiri

Album de amintiri bleu

Un cadou inedit care o va ajuta pe viitoare mămică să păstreze cele mai frumoase amintiri cu bebelușul ei în primul an de viață. În aceasta etapă fiecare zi va alături de puiul ei va fi o amintire pe care ar vrea să o păstreze vie în inima și mintea ei. Acest album o va ajuta să le organizeze și să le vizualizeze ori de câte ori simte nevoia.

Un jurnal

Jurnal Djeco, Maria

Pentru viitoarele mămici care adoră să se documenteze despre viitoarea etapă din viețile lor și care doresc să-și noteze cele mai plăcute amintiri, acest jurnal va fi un cadou mai mult decât inspirat. Poți alege să-i oferi un jurnal pentru sarcină, pentru bebeluș pentru a marca într-un mod cât mai plăcut această etapă.

O pernă pentru alăptat

Perna pentru alaptat 2 in 1 Nursing Pillow

Fiind un produs multifuncțional aceasta pernă va fi potrivită atât pentru viitoarea mămică cât și pentru bebelușul ei. În timp sarcinii o poate ajută pe mămică să aibă un somn liniștit și odihnitor fiind un suport convenabil, iar după nașterea bebelușului, aceasta va deveni o parte constantă din procesul de alăptare ajutând în poziționarea corecta a copilului pentru alăptare.

O păturică plușată pentru fotografiile memorabile

Paturica Milestone plusata pentru fotografii memorabile Iepuras

Timpul trece foarte repede și primele luni din viața celui mic vor zbura. Păturica plușată Milestone o va ajuta pe viitoare mămică să imortalizeze aceste momente minunate în fotografii pe care să le păstreze și peste ani. Crede-ne pe cuvânt, aceasta este o idei de cadou pentru viitoarele mămici cu care, cu siguranță, nu vei da greș.

O păturică călduroasă

Patura tricotata 100% bumbac dark grey Fillikid

O păturică tricotată din bumbac, poate fi un cadou potrivit atât pentru viitoarea mămică cât și pentru cel mic. Cu siguranță viitoare mămică va fi foarte încântată de noul cadoul pe care-l poate folosi ori de câte ori îi este frig în timp sarcinii. O variantă de cadou utilă și practică pe care merită să o ții minte.

Set de căciuliță și ursuleț pentru nou născut

Set de caciulita cu ursulet pentru nou-nascut

Ce mod mai frumos de a-i ura „Bun venit pe lume” micuțului,  decât printr-un set care conține o căciuliță și  primului lui ursuleț de pluș? Bucuria stă în lucruri mici, iar acest cadou cu siguranță va fi o bucurie pentru viitoarea mămică.

O ramă foto pentru amprentele viitorului bebeluș

Kit rama foto tripla mobila cu cerneala pentru manuta si piciorus

O altă idei inedită de cadou pentru viitoarele mămici, este acest kit foto pentru amprentele viitorului bebeluș.  Tot mai mulți părinți aleg să păstreze cât mai multe amintiri din viața celui mic iar amprenta piciorului și a mânuței celui mic într-o ramă, se poate transforma într-una dintre cele mai frumoase amintiri ale lor.

Set îngrijire bebeluși

Set ingrijire bebelusi cu 9 piese BabyJem Grooming Set

Când alegi un cadou pentru o viitoare mămică trebuie să fii atent și la utilitatea acestuia. Acestea trebuie să fie niște cadouri utile care să o ajute pe viitoarea mămică în noua etapă. Un cadou util  este spre exemplu setul de îngrijire pentru bebeluși. Orice viitoare mămică are nevoie de un kit pentru îngrijirea celui mic în primele luni de viață. Fii tu cel care este alături de ea și se gândește la acest cadou potrivit pentru acesta etapă.

Săculeți de dormit și bentițe bebeluși

Saculet de dormit si bentita bebelusi

Un nou-născut are nevoie de atât de multe lucruri mai ales în primele luni de viață. Pentru a o ajuta pe viitoarea mămică în primele luni petrecute cu bebelușul ei, un cadou potrivit ar fi săculeții de dormit pentru cei mici. În primele zile de viață atât mama, cât și cel mic au nevoie de un somn odihnitor iar acești săculeți ar putea fi varianta perfectă.

Cărți de specialitate cu și despre creșterea celor mici

totuldespremame.ro

Pentru că atunci când facem cadouri unei viitoare mămici trebuie să ne gândim și la ea, nu doar la viitorul bebeluș, un cadou potrivit pentru aceasta ar fi cărțile de specialitate despre creșterea celor mici. Acestea o vor ajuta pe viitoarea mămică să fie documentată și în temă cu noile aspecte care pot apărea odată cu venirea pe lume a bebelușului ei.

O ședință foto specializată doar pentru ea

fotofilm365.ro

Unele mămici vor să imortalizeze cât mai multe fotografii cu ele și cu burtica lor. Un cadoul inedit pentru viitoarea mămică din viața ta este să-i oferi o ședință foto specializată. Aceasta va rămâne cu un album frumos de poze din aceasta etapă a vieți în care a fost însărcinată.

O sesiune de relaxare la un salon

aesthete.ro

Cu toții avem nevoie de un moment de răsfăț, la fel și viitoarele mămici care poate sunt epuizate în aceasta etapă. Oferă-i viitoarei mămici din viața ta o sesiune de relaxare la un salon. Câteva clipe de răsfăț o pot detensiona și îi va prii și bebelușului. Aceasta poate o variantă perfectă de cadou pentru ziua de naștere a viitoarei mămici.

O pompă de sân

Neno – Pompa de san electrica, dubla Mare

Când alegi un cadou pentru viitoarea mămică, utilitatea acestuia este foarte importantă. După venirea pe lume a bebelușului ei, alăptarea va fi un proces nou. O pompă de sân este un cadou la care poate nu te-ai fi gândit, dar lasă-ne pe noi să-ți spunem că acesta ar fi unul dintre accesoriile de care aceasta chiar are nevoie. Deci dacă vrei să îi oferi acesteia un cadou de care să se folosească, ai găsit răspunsul aici.

Set de hăinuțe pentru cei mici

Set de 5 piese pentru nou nascut - 100% bumbac organic - Crem

Hăinuțele pentru cel mic vor rămâne mereu un cadou la îndemâna oricum cu care cu siguranță nu vei da greș. Atât viitoarea mămică cât și viitorul bebeluș se vor bucura din plin de ele. Setul de 5 piese pentru noul născut poate fi un cadou atât de simpatic și atent, pentru micul pitic venit pe lume. Confecționare din cel mai delicat și fin bumbac, acestea vor fi atente cu piele bebelușului în primele zile de viață.

O floare la ghiveci

jungla-urbana.ro

O altă idee inedită de cadou pentru o viitoare mămică sau pentru ziua de naștere a acesteia poate fi o floare la ghiveci. Plantele armonizează casa și în același timp sunt purificatoare de aer, aducând doar beneficii încăperii în care este poziționată. Acesta poate fi și o sursă de relaxare sau și o decorațiune care să viață încăperii.

Felicitări personalizate pentru sarcină

stargift.ro

Un cadou inedit și mai personal pentru o viitoare mămică poate fi chiar o felicitare confecționată de tine. Poți să treci în aceasta cele mai bune și calde gânduri care să-i bucure inima viitoarei mămici și să țină minte prietenia voastră mult timp de acum încolo.

Aparat pentru ascultat funcțiile fetale

emag.ro

Un alt cadou potrivit pentru viitoarea mămică dar și pentru tătic poate fi aparatul de ascultat funcțiile fetale. Acesta este un dispozitiv invaziv și le permite părinților să înregistreze sunetele produse de bebelușul lor în burtică. Cu acest aparat aceștia pot verifica și de acasă, periodic bătăile inimii bebelușului lor.

Cămașă de alăptat

Qmini - Camasa de alaptat, L, Din bumbac, Cu capse oblice, Flamingos

În categoria cadouri utile pentru viitoarele mămici se regăsește și cămașa de alăptat. Gândită cu un design practic astfel cât să o ajute pe viitoare mămică în procesul de alăptarea atunci când cel mic are nevoie.

Sutien de alăptat

Qmini - Sutien pentru alaptat Aneta, L/XL, White

Tot în categoria cadouri utile pentru viitoarele mămici intră și acest sutien pentru alăptat. Acesta este benefic atât în sarcină cât și după venirea bebelușului deoarece oferă un suport și susținere pentru sâni. Pentru un confort sporit acesta a fost realizat dintr-un material ușor și cusături vin, fapt care îi permite să fie utilizat și noaptea.

Cosmetice pentru sarcină

4home.ro

Îngrijirea pielii și a corpului în sarcină este foarte importantă. Corpul viitoarei mămici trece printr-o serie de transformări, iar aceasta trebuie să-i ofere o atenție aparte. Un cadou atent, din grija pentru viitoarea mămică tot fi cosmeticele pentru sarcină. Acestea o vor ajuta dar îi va oferi și momente de răsfăț.

Ramă foto pentru ecografii

kbebe.ro

Un alt cadou potrivit pentru viitoarele mămici ar putea fi o ramă foto pentru a păstra ecografiile cu bebelușul ei din fiecare trimestru. Astfel o vei ajuta să țină aproape toate amintirile din aceasta etapă frumoasă.

Geanta pentru maternitate

petit-ale.ro

O geantă de maternitate este pe lista scurta cu lucruri esențiale pe care trebuie să le aibă orice viitoare mămică. Aceasta trebuie să fie destul de spațioasă pentru a cuprinde cu ușurință toate accesoriile necesare. Dacă vrei să faci un cadou util iar viitoarea mămică din viața ta nu și-a achiziționat acest cadou, pot să-l faci chiar tu. Este cadoul perfect și va fi primit cu brațele deschise.

Un kit de biberoane

Kit biberoane nou-nascut, Tommee Tippee

Un te-ai gândit încă la asta? Stai liniștit ne-am gândit noi pentru tine. Utile și elementare în viața fiecărei mămici de la venirea bebelușului pe lume, acestea vor fi un cadou binevenit.

Decorațiune pentru camera bebelușului

Elefanti, Decoratie mobil lemn, Egmont

Toate viitoarele mămici vor fi preocupate de camera viitorul bebeluș. De la tapet până la mobilă, jucării și decorațiuni. Un cadou potrivit pentru o viitoare mămică ar putea fi o decorațiune frumoasă pentru camera celui mic. Poți alege însă ceva practic, cum ar fi o decorațiune din lemn cu animăluțe colorare care să ofere viață camerei celui mic.

Tricouri personalizate viitori părinți

Tricouri personalizate viitori părinți

Un alt cadou de care vor fi încântați ambii părinți ar putea fi 2 tricouri personalizate cu „mămică în devenire” și „tătic în devenire”. Un cadou mai personal care le va pune un zâmbet pe față viitorilor părinți în devenire.

Video monitor digital pentru supravegherea bebelușului

Video Monitor Digital Motorola MBP482

O camera de supraveghere pentru bebe este super utilă și accesibilă pentru viitoarea mămică dar și pentru viitorul tătic. Viitoarea mămică se va bucura nespus la primirea acestui cadou, știind ca ar putea să-și bea cafeaua linistită în timp ce e mereu la curent cu activitatea celui mic. Îl poți trece pe lista cadourilor practice și de mare impact.

Curs de parenting și de alăptare

uraniacremene.ro

Când devii părinte pentru prima dată te lovești de tot felul de situații și este normal. Sunt lucruri noi pe care trebuie să le înveți, iar acest curs ar putea fi un cadou perfect pentru ambii părinți. Aceștia vor avea șansa să învețe și să se pregătească pentru ce va urma.

Ghiozdan/geantă de scutece

Babymoov - Geanta de scutece tip ghiozdan Sancy Blue

Atunci când se naște cel mic și trebuie să iasă cu el la plimbare, proaspăta mămică nu va avea grija unei poșete. Acest ghiozdan practic și compact, o va ajuta pe mămică să-și care toate lucrurile de care are nevoie. Un cadou potrivit pentru viitoarele mămici.

Un Babyneeds

BabyNeeds - Perna 3 in 1 pentru gravide si bebelusi Soft Plus, Cu husa detasabila din bumbac, Bulinute mici alb cu verde

Sarcina este un moment magic pentru viitoarele mămici, cu toate acestea, aduce cu ea o serie de noi dureri și pe măsură ce burta crește, este tot mai dificil sa găsească o poziție confortabilă pentru odihnă. Acest babyneeds este un ajutor de nevoie atât în timpul sarcinii cât și după, ajutând-o pe mămică să se odihnească.

Scaun de mașină

Scaun auto SlimFit LX Iron

Încă un accesoriu de mare necesitate care ar putea să-i bucure pe viitorii părinți ar putea fi un scaun profi de mașină pentru viitorul bebeluș. Cel mic trebuie să fie tot timpul în siguranță iar părinții trebuie să țină cont de acest aspect. Confortabil și ușor de manevrat acesta poate fi utilizat cu ușurință și de un singur părinte.

Sterilizator pentru biberoane

Sterilizator electric pentru 6 biberoane NEW KidsCare

Toate biberoanele, suzetele și tacâmurile celui mic vor avea nevoie să fie sterilizate. Un cadou perfect pentru viitoarea mămică ar putea fi un sterilizator electric.Acest aparat fiind indispensabil pentru mesele bebelușilor.

Purificator de aer

Purificator de aer

Aerul din încăperea în care doarme viitoarea mămică trebuie să fie unul curat și proaspăt. Acesta poate fi un purificator de aer care are și lumini și care emite și sunete. Asta îl va transforma într-un dispozitiv agreat și de cel mic, deoarece va fi fascinat de lumini și sunete.

Lampă de veghe

Lampa de veghe - Unicorn

O lampă de veghe pentru camera viitorului copil este un cadou frumos și apreciat de viitoarele mămici. Aceasta îl va ajuta pe bebeluș să aibă un somn lin și odihnitor.

Marsupiu

Marsupiu bidirectional Asalvo BABY CARRIER Black 2020

Tot din categoria accesoriile ce nu trebuie să lipsească din viața unei viitoare mămici este marsupiul. Un sistem practic și ușor care te ajuta să-ți transporți copilul la piept într-o poziție confortabilă, cât mai aproape de tine. Un cadou ideal pentru viitorii părinți.

Un pandantiv semnificativ pentru viitoarea mămică

rubinul.ro

O mică atenție și un gest de apreciere pentru o viitoare mămică ar fi să-i oferi acestuia un lănțișor cu un pandantiv reprezentativ pentru următoarea etapă. Sunt foarte multe modele disponibile din care ai putea alege. Spre exemplu, pandantiv cu o mămică și un bebe, cu o inimă sau pur și simplu cu, cuvântul „mama”.

O cană personalizată

emag.ro

O cană pe care să o personalizezi cu un citat frumos despre mamă sau orice de această etapă minunată din viața ei. Acest cadou o va impresiona enorm și va fi cu siguranță printre preferatele sale.

Un set cadou cu ceai și accesorii

teaforte.ro

Viitoarea mămică trebuie să se relaxeze din plin în perioada sarcinii pentru o bună dezvoltarea a celui mic. Cu un set de ceai și accesorii ar putea să-i ajungi la suflet viitoarei mămici care adoră momentele de relaxare în această perioadă.

Tablou 3D luminos personalizat cu familie

craftz.ro

Ambii părinți urmează să intre într-o nouă etapă împreună. Le poți marca acest moment oferindu-le un cadou de care să-și amintească toată viață. Un tablou 3D care să prezinte exact ceea ce sunt, o familie frumoasă.

Suzeta

Suzeta Nuk Trendline Adore Silicon M2 Lalea 6-18 luni

Toate accesorii utile pentru aceasta perioadă se pot transforma într-un cadou potrivit pentru o viitoare mămică. Suzetele însă sunt niște accesorii esențiale de care viitorul bebeluș va avea nevoie.

Carte de bucate pentru diversificare

libris.ro

Timpul trece repede în primele luni de viața ale celui mic. Viitoarea mămică nici nu o să-și dea seama când a ajuns la etapa diversificării. O carte de rețete pentru bebeluși potrivite pentru diversificare ar putea fi un cadou foarte apreciat.

Robot bucătărie bebeluși

Neno – Robot bucatarie bebelusi (steamer si blender)

În timpul sarcinii mama trebuie să aibă o alimentație atentă și sănătoasă. Un ajutor în aceasta inițiativa ar putea fi un blender cu care să-și prepare sucuri cu multe vitamine. Acesta va fi un ajutor de nădejde și după nașterea bebelușului când va ajunge la etapa diversificării.

Cădița de baie pentru bebe

Cadita de baie bebe cu termometru MyKids Zebra 100 cm Albastru

Cădița de baie pentru bebe este un accesoriu de care viitoare mămică va avea nevoie încă din primele zile de viață ale celui mic. Baia este un ritual nou pentru cel mic iar o cădiță confortabilă și sigură poate face procesul de acomodare mult mai ușor.

Termometru pentru baie

Termometru pentru baie Mintgreen Rotho-babydesign

Un alt accesoriu pe care îl poți trece pe lista ta de cadouri pentru viitoarea mămică este termometru de baie. Aceasta o va ajuta pe viitoarea mămică să verifice cu ușurință dacă temperatura apei este potrivită pentru bebeluș.

Jucării pentru bebeluș

Jucarie pentru bebelusi BabyJem Elephant Toy

Tot în categoria cadourilor care vor fi apreciate tot timpul de viitoarele mămici sunt și micile jucării pentru bebeluși. Având o textura moale și culori calde și luminoase acestea îl vor încânta pe bebeluș. Un lucru e cert aceste mici jucării sunt niciodată prea multe.

Oliță

Mini toaleta cu olita , sunete si lumini Fillikid

Știm că poate părea mult până la moment în care cel mic va face la oliță, dar timpul trece repede și e mai bine ca  totul să fie pregătit. Poți lua de pe cap grija acestui accesoriu și să-l oferi chiar tu cadou. Odată și odată, momentul tot va apăra și cel mic va trebui să depășească și această etapă.

Baby nest pentru bebeluș

Cuib bebelusi Baby Nest BabyJem

Siguranța celui mic este pe primul loc. Baby nest este creat special pentru a-i permite celui mic să doarmă în siguranță. Acesta poate fi un cadou ideal pentru viitoarea mămică care îi va oferi certitudinea că cel mic va fi în siguranță pe durata somnului.

Salopeta de iarnă pentru cel mic

Salopeta pentru bebelusi de iarna Pinguins, Tongs baby

Hainele sunt binevenite oricând la cei mici, mai ales în primii ani de viață când cresc repede și au nevoie de altele. Un cadoul pufos și călduros poate fi o salopeta drăguță de iarnă care să-l protejeze e cel mic de frig. Cu siguranță, viitoarei mămici îi va placea mult acest cadou.

Comodă de înfășat

Comoda copii De Infasat KLUPS Paula Alb

Printre primele accesorii din camera viitorului bebeluș este comoda de înfășat. Acesta este un mobilier de care ambii părinți vor avea nevoie la schimbarea celui mic. În plus având un spațiu de depozitare foarte mare, le permite acestora să organizeze lucrurile esențiale ale celui mic.

Leagăn pentru bebeluș

Babymoov – Leagan Swoon Motion Terracotta

Acest leagăn pentru bebeluși este combinația perfectă dintre confort și distracție. Acesta Îl va legăna pe cel mic oferindu-i mămicii un moment de răgaz sau să-i pregătească masa. Și acest accesoriu poate fi un cadou util și îndrăgit de ambii părinți.

Cărți de povești pentru cei mici

Prima vara a lui Vulpisor -Carte de povesti pentru copii

Cărțile de povești îi liniștesc pe cei mici. E chiar recomandat ca celor mici să li se citească în fiecare seară chiar din primul an de viață. Cărțile de povești sunt un cadou frumos și educativ la care poți apela cu încredere dacă vrei să oferi un cadou care să fie apreciat.

Lista de idei de cadouri pentru viitoarele mămici poate fi și mai lungă. Exact cu am menționat și mai sunt printre aceste  se pot regăsi multe accesorii utile pentru sarcină dar și pentru momentul în care se va naște cel mic. Știm că gesturile contează dar ai grijă să alegi un cadou cu utilitate atât pentru cel mic cât și pentru viitoarea mămică.

Comentarii

Articole similare

Idei de cadou pentru iepuraș
Idei de cadou pentru iepuraș
Perioada Paștelui este cu adevărat magică, nu doar din prisma armoniei care se creează celebrând învierea Domnului - decorarea casei în mod specific, ciocnirea ouălor, timpul petrecut alături de cei...