'
De ce să cumpărăm produse Skiddou?

De ce să cumpărăm produse Skiddou?

Când devii părinte, îngrijirea copilului tău devine esențială, iar selectarea celor mai bune produse pentru puiul tău este importantă pentru a-i proteja atât sănătatea cât și bunăstarea.

Pe lângă îngrijirea primară precum hrănirea micuțului, să-l culci într-un mediu liniștit și să-i oferi toată siguranța de care are nevoie, una dintre îndatoririle fiecărui părinte este să se asigure că puiul lui are întotdeauna ce este mai bun. De multe ori însă, totul poate deveni copleșitor pentru mămici și tătici: „Ce brand să aleg?”, „Care ar fi oare cel mai bun cărucior de pe piață?”. 

Când un bebeluș este pe drum, dar și când ai deja copii mici, te aventurezi într-o lume nouă, alcătuită din necesități și produse esențiale, precum și din jocuri care îi vor ajuta să crească și să înceapă să exploreze lumea, mai întâi cu mama și tata și apoi singur.

Dar care sunt cei mai importanți factori de care trebuie să ții cont atunci când alegi produsele pentru prichindei? Te ajutăm noi, desigur, suntem experți în ceea ce-i privește pe cei mici și nevoile lor: calitatea și siguranța. Cu toate acestea, să te desprinzi dintr-o lume la fel de vastă precum cea a produselor pentru copii nu este ușor. De aceea ne propunem să te ajutăm și să te facem să înțelegi de ce ar trebui să alegi produsele Skiddou.

Produse pentru copii: cum să le alegi pe cele potrivite?

Căruciorul, pătuțul, scaunul auto, pătuțul, scaunul auto și toate celelalte produse care vor însoți copilul luni de zile și, în unele cazuri, ani de zile, trebuie alese respectând doar două criterii: calitate și siguranță. În ceea ce privește alegerea, unii decid să citească fiecare specificație a produsului, alții au încredere și se bazează pe comerciant. Cu toate acestea, după cum vom vedea în cele ce urmează, alegerea este adesea mai ușoară decât crezi, mai ales dacă ții cont de anumiți factori.

Unul dintre cele mai bune branduri pentru bebeluși și copii

Dacă ți-am spune că există un brand pentru copii care te poate ajuta să cumperi produse durabile, sigure și de calitate, care are o bună reputație internațională? În regulă, ți-l și dezvăluim: este chiar Skiddou, brandul pe care îl găsești pe site-ul nostru.

Atunci când alegi brandul de produse pentru prichindei, prima grijă este siguranța. Calitatea, durabilitatea și stilul sunt și ele foarte importante, într-adevăr. Noi știm deja asta, de aceea vă prezentăm brandul Skiddou, care este cunoscut la nivel național și internațional pentru îndeplinirea acestor cerințe și care a câștigat inimile multor părinți. Suntem siguri că și tu îl vei îndrăgi!

Și când vorbim despre achiziții, în special online, mai este un factor de luat în considerare: recenziile celor care au încercat deja brandul. Însă Skiddou trece cu siguranță și acest test, dacă luăm în considerare părerile sutelor de părinți care l-au încercat până acum.

De ce să alegi produsele Skiddou?

Există mai multe branduri de articole pentru copii care creează produse de calitate și certificate. Unele dintre acestea oferă standarde de calitate foarte înalte. Ne-am dorit să facem o selecție de produse, dintre cele mai bine comercializate, a unei mărci cunoscute în întreaga lume, Skiddou.

Skiddou, brandul de pe drool.ro, nu minte: însoțește părinții în minunata lor călătorie, din momentul sarcinii și până când copilul crește. Skiddou este soluția potrivită pentru a răspunde nevoilor celor mici, oferind familiei produse sigure și la prețuri convenabile.

Așadar, hai să-ți prezentăm puțin brandul ca să îți faci o idee ce poți cumpăra.  Skiddou este un brand creat pentru a aduce bucurie copiilor de 0-6 ani și părinților lor. Ne bucurăm că îl avem la drool.ro, pentru că oferă produse unice, sigure și de calitate, dar și pline de stil și eleganță. 

Suntem și noi părinți, așa că știm la ce te aștepți de la articolele pentru copii. Cauți nu doar design, calitate, ci mai ales produse sigure, realizate cu grija pentru detalii și adaptate pe deplin vârstei copilului tău. Într-un cuvânt, Skiddou.

Skiddou – produse sigure pentru copii, care aduc bucurie părinților 

Iată ce produse poți alege de la brandul Skiddou:

Scaune auto Skiddou

Scaunul auto este unul dintre cele mai importante produse pentru bebeluși, fiind folosit de toți părinții nou-născuților, dar și ai copiilor mai mari. Necesitatea de a avea un scaun pentru copii potrivit este reglementată și de lege. De aceea o alegere bine gândită este atât de importantă. 

Viitorii părinți sunt adesea stresați cu privire la cumpărarea unui scaun auto, pentru că aceste produse trebuie să corespundă așteptărilor părinților: să fie sigur, dar și să garanteze confort pentru bebeluși. Nimic mai simplu cu scaunele auto Skiddou!

Un mare avantaj al scaunelor auto pentru copii Skiddou este faptul că sunt produse din materiale și țesături respirabile, prevenind astfel ca cel mic să transpire. Ce altceva mai fac scaunele auto Skiddou atât de speciale? Siguranța, desigur. Știm că siguranța copilului este importantă pentru fiecare părinte. De aceea scaunele auto pentru copii Skiddou au fost testat într-un laborator acreditat. Înainte de a fi lansate pe piață, produsele au fost supus unor teste exigente la TASS International. Ca părinte, vei putea călători știind că mulți specialiști s-au ocupat de bunăstarea copilului tău.

Sistemul Isofix este și el la fel de important. Scaunele auto Skiddou sunt echipate cu sistemul Isofix. De asemenea, husele acestor aceste scaune sunt detașabile, deci se pot curăța ușor, iar păstrarea igienei nu va fi o problemă. 

Deci, ce spui? Nu-i așa că scaunele auto Skiddou au prea multe beneficii? Te sfătuim să iei totul în calcul pentru a lua decizia corectă.

Genți și rucsacuri multifuncționale Skiddou

A fi părinte înseamnă îngrijire 24/7 pentru un copil. În calitate de părinte, trebuie să fii pregătit pentru orice situație, indiferent dacă ești acasă sau la plimbare. Geanta sau rucsacul pentru cărucior se dovedește a fi un element extrem de util, care nu trebuie să lipsească. Skiddou oferă o selecție largă de rucsacuri și genți, multe dintre ele fiind multifuncționale.

Gențile și rucsacurile pentru mămici Skiddou sunt produse care vor fi apreciate de femeile care iubesc eleganța și soluțiile clasice. Modelele Skiddou vor atrage toate privirile, vă spunem din experiența proprie. Formele lor nu diferă de cele clasice, dar interiorul ascunde multe buzunare utile. 

Când decizi să cumperi o geantă sau un rucsac, merită să te familiarizezi cu numărul de buzunare și dimensiunea acestora. Pe lângă buzunarele interne, geanta sau rucsacul Skiddou are și buzunare exterioare, în care poți așeza cele mai necesare accesorii, precum o sticlă de apă. Este bine că gențile și rucsacurile Skiddou au buzunare de dimensiuni diferite: într-unul pot încăpea mai multe scutece și șervețele umede, în timp ce în celălalt poți pune o gustare sau o suzetă, sau chiar jucăria favorită a celui mic. Cu cât sunt mai multe compartimente, cu atât este mai bună organizarea și vei vedea asta dacă vei alege brandul Skiddou.

Mai mult, gențile și rucsacurile Skiddou sunt o combinație de funcționalitate și design. De asemenea, printre numărul mare de buzunare vei găsi și unele termice, datorită cărora vei păstra temperatura potrivită a apei sau a laptelui încălzit acasă. Rucsacurile și gențile Skiddou au până la cinci buzunare termice. Împreună cu gențile și rucsacurile Skiddou, părinții primesc și o saltea de înfășat confortabilă, moale și ușor de curățat. Așadar, ce să îți dorești mai mult de la o geantă sau un rucsac? Mai dorim să adăugăm, totuși, câteva avantaje ale acestor produse Skiddou, apoi te vom lăsa să iei singur decizia:

 • Materialele folosite sunt impermeabile;
 • Designul este modern și practic;
 • Materialele utilizate sunt sigure. Înainte ca acestea să fie puse la vânzare, materialele folosite au fost testate în laboratorul internațional acreditat Bureau Veritas. Elementele folosite sunt sigure și lipsite de substanțe nocive.

Cărucioare copii Skiddou

Cumpărarea căruciorului potrivit ar trebui să fie o chestiune bine gândită, astfel încât să îndeplinească toate cerințele și așteptările tale. În primul rând, de la bun început merită să știi ce tipuri de cărucioare există. Skiddou oferă modele 2-în-1, adică se pot transforma în landou și în scaun sport. Dacă alegi un astfel de cărucior, economisești bani. 

Alte avantaje ale cărucioarelor pentru copii Skiddou:

 • Sunt realizate din materiale sigure și cu o ventilație adecvată.
 • Vin însoțite de elemente suplimentare de protecție  pe care le poți folosi în zilele mai friguroase sau ploioase.
 • Sunt ușor de transportat și de montat.
 • Sunt perfecte pentru părinții care caută soluții funcționale.
 • Garantează durabilitate.
 • Sunt estetice, au un design bine gândit.
 • Vin în multe culori disponibile.
 • Au o mulțime de accesorii care facilitează îngrijirea zilnică a copilului tău.

Ce altceva ar mai fi de adăugat? Cărucioarele pentru copii de la Skiddou sunt, într-adevăr, magice.

Pătuțuri Skiddou pentru copii

Somnul în viața fiecărui copil îi permite să-și recupereze forțele, dar mai ales să asimileze și să consolideze abilitățile dobândite. Nu e de mirare că alegerea unui pătuț este o chestiune atât de importantă și dificilă pentru viitorii părinți. 

Un pătuț ar trebui să servească copilul încă din primele zile de viață și să fie adaptat vârstei și predispozițiilor fizice ale acestuia. După aceste importante criterii sunt produse pătuțurile pentru copii Skiddou. 

De ce să alegi pătuțurile pentru copii de la brandul Skiddou?

 • Nu au margini ascuțite.
 • Sunt ușor de utilizat.
 • Datorită roților, le poți transporta oriunde.
 • Saltele cu care vin însoțite asigură o circulație bună a aerului.
 • Multe dintre modele pot fi utilizate și în călătorii.
 • Există multe modele pliabile, iar desfacerea și plierea sunt ușor de făcut.
 • Datorită ajustării înălțimii, le poți ajusta cu ușurință la patul de acasă.
 • Vin însoțite de o mulțime de accesorii.

Scaune de masă

Scaunul de masă potrivit poate face hrănirea unui copil mult mai ușoară și mai plăcută. De aceea, scaunele de masă Skiddou sunt concepute având în vedere funcționalitatea și siguranța celor mici.

De ce să alegi scaunele de masă de la brandul Skiddou?

 • Scaunele de masă Skiddou sunt echipate cu o serie de opțiuni de reglare care îți vor permite să le ajustezi la nevoile tale și ale copilului.
 • Ajută la adoptarea unei poziții corecte, împiedicând picioarele să atârne inert, ceea ce poate afecta articulațiile copilului.
 • Sunt mobile, deci le poți muta cu ușurință în orice loc.
 • Au spătar reglabil.
 • Au design funcțional.

Încă mai stai pe gânduri? Odată ce vei alege produsele Skiddou, îți vei da seama că au fost concepute din dragoste pentru copilul tău. Deci, dă-le o șansă!

Comentarii

Articole similare

De ce să cumpărăm produse Skiddou?
De ce să cumpărăm produse Skiddou?
De ce să cumpărăm produse Skiddou? Când devii părinte, îngrijirea copilului tău devine esențială, iar selectarea celor mai bune produse pentru puiul tău este importantă pentru a-i proteja atât...
Cadouri copii 1 an
Cadouri copii 1 an
Aniversarea de un an a micuțului reprezintă un moment cu adevărat important și trebuie tratat ca atare. Primele luni de viață sunt o perioadă de cercetare și cunoaștere, în care bebe începe să...
Umiditate in camera bebelusului
Umiditate in camera bebelusului
Ce este și cum se măsoară umiditatea aerului? De ce umiditatea normală pentru camera beblușului este foarte importantă pentru somnul acestuia? Umiditatea aerului se definește prin cantitatea de...