'
Fashion - Hăinuțe pentru copii și accesorii care le evidențiază personalitatea

Hăinuțe, încălțăminte copii și accesorii care le evidențiază personalitatea

O personalitate atât de puternică precum cea a copiilor și bebelușilor, merită să fie evidențiată pe deplin. Chiar dacă unii părinți au impresia că micuții lor nu au încă vârsta adecvată pentru a face analize cromatice, asocieri de imprimeuri sau să cunoască proprietățile unor țesături, garantat nu se vor mulțumi cu puțin când vine vorba de stilul propriu.

Și mai apoi, uneori nici nu e vorba despre modă sau mofturi, ci despre cum se simt atunci când poartă o ținută, de starea pe care le-o reflectă piesele vestimentare alături de accesoriile lor preferate și despre confortul asigurat în raport cu nevoile lor, bineînțeles. 

Universul Drool surprinde orice familie încă din prima zi de viață a bebelușului cu hăinuțe, încălțăminte, accesorii copii de calitate, perfecte în viața de zi cu zi, ori la evenimente tematice, pe care te invităm să le descoperim și să le alegem împreună.

  • Hăinuțe simpatice pentru copii și bebeluși
  • Cum alegi încălțăminte copii și bebeluși comodă
  • Cele mai COOL accesorii pentru copii

Hăinuțe simpatice pentru copii și bebeluși

Nu-i așa că cei mici arată minunat atunci când sunt îmbrăcați frumos în ansamblu și zâmbesc? Nici nu se poate altfel când părinții aleg haine și încălțăminte copii și bebeluși comodă, care răsfață pielea oferindu-le aerisirea sau căldura de care au nevoie, în funcție de sezon. Iată cele mai simpatice opțiuni care sunt excelente din toate punctele de vedere.

Haine bebeluși

Colecția de haine bebeluși cuprinde o mulțime de compleuri, body-uri și seturi body din bumbac, salopete sau pantaloni, cu mânecă lungă sau scurtă, pentru orice sezon. Piesele vestimentare de la BabyCosy și Tongs baby sunt croite din materiale moi și fine care oferă libertate de mișcare și sunt atente cu pielea sensibilă a bebelușilor care e predispusă la iritații.

Rochita fetite

Ușor de îmbrăcat sau de manevrat atunci când trebuie să-i schimbi scutecul lui bebe, dar și de dat jos când acestea s-au murdărit sau îi faci băiță, hainele de bebeluși de la aceste branduri precum și multe altele pe care le-am selectat cu grijă ca să le găsești pe Drool.ro vor fi gata să surprindă în orice situație și să evidențieze inocența micuților prin stilul lor personal inedit.

Compleuri copii

Compleurile sunt foarte versatile. Și unde mai pui că ai deja o ținută completă la dispoziție cu care să-l pregătești pe cel mic de plimbare sau de joacă, în doar câteva secunde? Fie că alegi un compleu alcătuit din bluză și pantaloni sau unul format din bluză și salopetă, ori seturile de 3 piese cu jachetă sau body, avem multe sugestii 0-36 luni de care vă veți putea bucura împreună.

Rochițe fetițe

Ca să arate precum niște adevărate prințese veritabile, vor avea nevoie de cele mai frumoase rochițe fetițe cu flori, volănașe, fundițe, cu mânecă lungă sau scurtă, în cele mai deosebite culori. Fetițele vor fi surprinse de rochiile cu fructe sau animăluțe, iar ca piesa aleasă să devină și favorita lor, vor ține cont și de material care trebuie să fie unul adecvat sezonului, dar și plăcut cu pielea lor.

Rochițele Tongs le vor cuceri instantaneu și le vor ajuta să se simtă minunat în pielea lor, mereu elegante și cu o ținută care le aduce multe complimente.

Rochita Tongs Baby

Tricouri copii

Având la îndemână câteva tricouri din bumbac sau cu o țesătură fină care se așează lejer pe corp îl poți îmbrăca pe copilul tău într-o ținută lejeră, perfectă să iasă la joacă cu prietenii săi și nu numai. La Drool găsești tricouri unisex pentru intervalul de vârstă 1-11 ani, menite să asigure confort și să fie practice indiferent de situație.

Costume de baie copii

Micuții tăi vor resimți bucuria unei vacanțe la fel de bine precum adulții. Le oferă posibilitatea de a descoperi și de a explora noi lucruri care se transformă în amintiri de neuitat. Ori atunci când merg la mare de exemplu, pe lângă hăinuțele lor de stradă, shopping și de dormit, indiferent că vorbim de fete sau băieți, vor avea nevoie și de costume de baie pentru zilele în care stau pe plajă sau iau contact cu apa mării.

Costume baie fetite

Astfel, în subcategoria costume de baie copii vei găsi seturi de chiloței impermeabili ingenioși cu protecție solară UPF 50+ de la Zoocchini, costume de baie dintr-o piesă sau din două pentru fete (cu flori, volănașe, animal print etc.), dar și costume de surf sau slipi la cele mai bune prețuri.

Halate de baie copii

Și baia se poate transforma într-un ritual vesel. Micuții au diferite temeri - ba că apa nu are o temperatură potrivită sau pentru că le intră șampon în ochi, ori că după ce au făcut baie le este frig până când aceștia sunt îmbrăcați din nou și corpul revine la confortul termic de odinioară. Părinții depun eforturi pentru a-i convinge pe cei mici să facă baie.

Dar folosind un prosop-halat sau halate de baie copii pufoase de la Kreis Design, Klups sau MiniNu, se pot bucura în sfârșit de o senzație confortabilă și călduroasă, de un articol vestimentar moale ce absoarbe cu succes apa și-l pregătește pentru îmbrăcare și relaxare.

Cum alegi încălțăminte copii și bebeluși comodă?

Încălțămintea ideală pentru copii trebuie să fie pe deplin flexibilă la îndoire astfel încât să le ofere micuților libertate deplină de mișcare. Totodată, dacă vorbim de încălțămintea pentru exterior, talpa trebuie să fie realizată din materiale antiaderente ca să prevină alunecarea, iar construcția să se muleze pe piciorul său.

Sosetele fetite

Pentru părinți, încălțămintea de copii și bebeluși trebuie să aibă un sistem practic de închidere, căci adesea cei mici sunt neastâmpărați sau nerăbdători când vine vorba de îmbrăcat și de ieșit afară. Cu Fillikid, BabyJem și Fehn, alături de selecțiile proprii Drool, îi poți oferi copilului tău încălțăminte copii și bebeluși ergonomică, frumoasă și adaptată nevoilor, alături de ciorăpei și alte accesorii care le vor pune ținuta în valoare.

Cele mai COOL haine și accesorii pentru copii

Există totuși și câteva haine și accesorii pentru copii nu doar cu rol estetic, ci și cu unul foarte practic. Iar o parte dintre acestea le înșirăm în rândurile următoare că tu să te asiguri că nu vor lipsi de pe lista de cumpărături cu articole esențiale.

Rochita fete

Căciulițe bebeluși și copii

Căciula este printre primele accesorii cu care ia contact bebelușul. Îi va ține de cald și îl va ajuta să se adapteze mai ușor la mediul ambiant, mai ales că ei sunt termosensibili în primele zile de viață și pot dezvolta probleme cu ușurință. Pe timp ce crește, va fi în regulă să-i pui în casă o căciulă dacă temperatura este sub limita lor de suportabilitate (sub 20 grade Celsius) și bineînțeles, atunci când ieși cu el afară și nu sunt mai puțin de aproximativ 23 grade Celsius.

Caciulite copii

Pentru protecția și confortul puiului tău în orice moment al zilei ți-am pregătit căciulițe bebeluși și copii alături de turbane, tricotate, în nuanțe vesele și cu imprimeuri adorabile, perfecte pentru sezonul rece. Mamele pot opta inclusiv pentru un set de căciulițe mamă-copil cu care să arate cochet și să se evidențieze împreună.

Costume și accesorii pentru carnaval

Copiii adoră carnavalurile. Iar dacă nu există posibilitatea de a participa la unul, vor avea parte de diferite serbări tematice pe care le vor organiza la grădiniță sau la școală la care vor trebui să adopte aspectul unui personaj mult iubit de către ei. În subcategoria costume și accesorii pentru carnaval găsești tot ce ai nevoie, de la costume de supereroi și prințese, până la accesorii cu care să le completezi look-ul final: baghetă, brățară, make-up non alergic pentru față etc.

Costum carnaval

Se vor transforma într-o adevărată încântare pentru copiii de toate vârstele care se vor distra extraordinar cu fiecare purtare.

Ochelari de soare pentru copii

Te-ai întrebat vreodată de ce e o adevărată încântare pentru copii să poarte ochelari de soare? Pe lângă faptul că celor mici le este foarte ușor să copie din caracterul adulților care au diferite plăceri și preferințe, dar care totodată pricep investiția în propriul sine într-un alt mod, ochelarii de soare adecvați le oferă și o protecție sporită.

De exemplu, ochelarii Mokki se bucură de un design norvegian cu accent nu doar pe aspect, ci și pe calitate. Ochii copiilor sunt ușor de sensibilizat de către lumina puternică și de către particulele fine poluante din mediul înconjurător, fum sau praf. Mokki aduce în atenție o linie de ochelari de soare pentru copii unisex prevăzută lentile polarizate UV 400 ce blochează atât pătrunderea razelor solare în ochi, cât și a luminii albastre.

Ochelari de soare

Spre deosebire de ochelarii uzuali care nu sunt certificați, nu beneficiază de niciun fel de protecție, ci au doar lentile cu reflexe colorate atrăgătoare, dar pe care totodată copiii îi strică cu ușurință, ochelarii Mokki vin și cu o construcție rezistentă la șocuri și alături de multe accesorii potrivite pentru mentenanța lor.

Încălțămintea și hăinuțele de calitate, dar și accesoriile pentru copii și bebeluși sunt alese de Drool având grijă să îndeplinească cele mai înalte standarde și exigențe ale puilor din viața noastră. Pentru că părinților nu le place să riște când vine vorba de confortul și sănătatea acestora, ne-am asigurat că fiecare alegere va deveni o adevărată plăcere astfel încât energia lor să se concentreze pe deplin pe lucrurile care contează cu adevărat.

Comentarii