'
Loc de joacă "Jungle Laser Mania"

Cu o experiență acumulată în cei 8 ani de activitate, și cele peste 7 000 de petreceri organizate în fosta locație din str. Popa Nan, Jungle Laser Mania s-a redeschis, adaptată la tendințele actuale din sfera divertismentului.

Cu un concept nou de organizare a petrecerilor aniversare pentru copii: – „Virtual Laser Tag” – Jungle Laser Mania este cel mai mare spațiu de laser tag virtual din București , combinat cu multă mișcare , distracție și adrenalină, oferite de Arena de trambuline „Dodgeball”.

Prezentare Jungle Laser Mania - locul ideal pentru a-i oferi copilului tău ziua de naștere perfectă la care visează

Jungle Laser Mania îți oferă acces în 3 zone, toate inspirate de jungla amazoniană:

Jungle Virtual Laser Tag Arena

Jungle Laser Mania este singurul partener din Romania al companiei Laser Maxx Olanda pentru Sistemul Virtual Maxx Roaming VR. Acest sistem folosește funcții avansate, integrare DMX complet automatizată, care oferă o imagine și o grafică impecabilă, oferind jucătorilor o experiență VR așa cum nu au mai experimentat-o până acum.

Soluția Virtual Maxx Roaming VR este considerată cea mai nouă tehnologie pentru divertismentul VR, complet wireless, participanții fiind conectați “over-the-air” la joc, oferindu-le posibilitatea teleportării de jur imprejur, intr-o lume virtuală fără margini, cu libertate de plimbare și mișcare, ceea ce face ca experiența VR să pară atât de reală.

Arenele Virtuale Jungle Laser Mania sunt dispuse pe o suprafață de 300 mp, un spațiu foarte generos pentru o zi de naștere memorabilă și cu experiențe unice și interactive pentru copilul tău.

Jungle Dodgeball Trampoline

Imaginează-ți o scenă de trambuline interconectate, pentru a forma o arenă de sărituri, unde distracția și adrenalina vor fi la cote maxime.

Dodgeball-ul este un joc ce se desfășoară într-o imensă arenă de trambuline cu o suprafață de 100 mp, interconectate intre ele, înconjurată de pereți elastici, în care participanții nimeresc membrii echipei adverse cu ajutorul mingilor speciale din burete, obiectivul final al jocului fiind eliminarea treptată a adversarilor.

Dodgeball-ul implică multă mișcare și vigilență din partea jucătorilor, incurajează munca de echipă, dezvoltă abilitățile de comunicare, ajută la dezvoltarea caracterului personal și al disciplinei.

Este locul ideal pentru a practica diverse manevre de sărituri aeriene pe saltele, sub supravegherea personalului Jugle Laser Mania.

Jungle Lounge Cafe

Uneori ai nevoie de o pauză. Dacă se distrează cei mici, de ce să nu se distreze și cei mari? Deși suntem mereu în mișcare, prețuim și momentele de respiro. Pentru tine am creat Jungle Launge Cafe, un spațiu dotat cu bar și canapele, pentru relaxare și socializare, unde poți savura o cafea sau poți servi o băutură de la bar, în timp ce copii iși trăiesc poveștile.


Comentarii