'

Lapte de corp hipoalergenic pentru bebelusi si copii Agnotis 200 ml

Agnotis
[1]
42,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Agnotis
Cod produs - SKU Agn_milk

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
Agn_milk
Brand
Tip produs
Lapte de corp hipoalergenic
Volum
200 ml
Pentru
Bebelusi
Nu contine
Coloranti sintetici, Fara parfumuri de sinteza, parfumat cu esente naturale, Parabeni, Propilen glicol, Uleiuri minerale
Recomandari de depozitare
Temperaturi care sa nu depaseasca 5-25°C
Pretabil pentru
Ingrijirea pielii bebelusilor
Caracteristici speciale
Hipoalergenic, Testat dermatologic

Descriere

Laptele de corp pentru bebelusi si copii Agnotis este sigur pentru pielea nou-nascutilor si a copiilor. Poate fi folosit inca din prima zi de viata a bebelusilor!

Proprietati:

este un produs special conceput pentru pielea bebelușului tău cu efect extrem de delicat si calmant ce protejează și hidratează pielea uscată lăsând micuțul tău super moale din cap până în picioare.

- formula este imbunatatita cu extract de ulei esential de Lavanda, cunoscuta pentru proprietatile sale antiseptice si relaxante, dar si emoliente, datorita uleiului vegetal;

- a fost atent testată pentru a asigura elasticitate pielii, lăsând-o netedă, suplă și catifelată.

- cu note de parfum natural cu ulei de lavanda, musetel si galbenele

- ingrediente naturale 96% pe baza de plante, precum extract de galbenele si musetel organic

- este hipoalergenic si testat dermatologic

- nu a fost testat pe animale

  96%
Natural product origin
Dermatologically tested on sensitive skin
Nu contine:

- Parabeni

- Propilen glicol

- Ulei mineral

- Coloranti sintetici

- Fara parfumuri de sinteza, parfumat cu esente naturale

Mod de utilizare:

Aplicați o cantitate mică de loțiune pe pielea curată și uscată. Reaplicați după cum este necesar. Doar pentru uz extern. Evita contactul cu ochii.

Ingrediente:

Aqua (apă), glicerină, alcani de nucă de cocos, caprilat/caprat de cocos, carbonat de dicapryl, ulei de sâmburi de Avena Sativa (ovăz), pantenol, unt de Butyrospermum Parkii (shea), extract de mel (miere), ulei de semințe de Echium Plantagineum, tocoferol, Helianth Ulei de semințe de Annuus (floarea-soarelui) Nesaponificabile, Ulei de semințe de Helianthus Annuus (floarea-soarelui), Extract de floare de Chamomilla Recutita (Matricaria), Extract de flori de Calendula Officinalis, Extract de floare/frunză/viță de Cardiospermum Halicacabum, Alantoină, Acrilat de hidroxietil-policeril-acetil codimerilmetilacrilat 2 Dipolihidroxistearat, lauril glucozidă, octildodecanol, alcool behenilic, parfum (parfum), hidroxiacetofenonă, gumă xantan, fosfat alchil C20-22, alcooli C20-22, diacetat glutamat tetrasodic, alcool dehidroacetic



Recomandări:
A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 
A se depozita la temperaturi care să nu depășească 5-25°C.
A se proteja de lumina solară.

Continut: 200 ml

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
I
Iulia Ivan
17 mar. 2023
Lasa pielea catifelata. Il folosesc chiar si eu!