'

PLAY-DOH SET GRATAR CU FORME SI STAMPILE

HASBRO
151,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
HASBRO
Cod produs - SKU F0652

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
F0652
Categorii
Greutate
0.79 kg
Brand
Varsta
De la - Pana la: 3 ani - 12 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Inaltime
21.50
Latime
27.90
Lungime
8.00

Descriere

Acest set cu gratar Play-Doh aduce distractia gatitului in familie direct in spatiul de joaca! In primul rand, creeaza burgeri, hotdogi si aripioare de pui de jucarie Play-Doh cu formele de pe gratar si tocator. Pune-le pe gratarul de jucarie, inchide capacul si tusiera incorporata va stampila urme de &bdquofriptura&rdquo pe creatiile tale! Nu te ingrijora poti reutiliza pasta Play-Doh chiar si dupa ce o stampilezi cu cerneala. Copiii pot crea si kebab de jucarie folosind accesoriile specifice si o multime de alte toppinguri Play-Doh cu aceasta jucarie gratar pentru copii. Folosind pasta de modelat Play-Doh in 6 culori din cutiile de 56 si 28 de grame, micutii bucatari sefi au toate lucrurile de care au nevoie pentru a se juca de-a gatitul. Acest set de joaca este pentru copiii cu varsta de la 3 in sus si reprezinta un cadou extraordinar cu ocazia zilei de nastere sau o surpriza fantastica pentru copiii care adora lutul de modelat si jucariile de gatit!

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review