'

Set 3 recipiente silicon 200ml Jungle

Beaba
110,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Beaba
Cod produs - SKU B912778

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
B912778
Brand
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex

Descriere

Set 3 recipiente silicon 200ml Jungle Set 3 recipiente din silicon gradate, cu inchidere ermetica, ideale pentru refrigerarea si pastrarea hranei bebelusului. Recipientele din silicon Beaba va ofera o solutie inteligenta pentru transportul si depozitarea portiilor de hrana, congelarea si decongelarea alimentelor, de asemenea, pot fi utilizate in cuptorul cu microunde (fara capac), in masina de spalat vase si in frigider sau congelator. Caracteristici recipient silicon 200ml Jungle: , Capac cu filet, pentru indepartarea usoara si inchidere complet etansa. , Sistem de stivuire pentru economisirea spatiului de depozitare. , Recipient gradat cu capacitate 200 ml. , Fabricat din silicon flexibil. , Utilizare in cuptor cu microunde (fara capac), frigider sau congelator. , Compatibil cu masina de spalat vase. Caracteristici tehnice Set 3 recipiente silicon 200ml Jungle: , Capacitate: 3 x 200ml. , Dimensiuni: 8 x 8 x 10 cm. , Greutate: 70 gr.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review