'

Set pictura cu argila usoara, 29*29 cm - Owl

Okto
100,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Okto
Cod produs - SKU OK20003

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
OK20003
Brand

Descriere

Lasa-ti imaginatia sa zboare!

Cu ajutorul acestui kit, copilul tau isi va dezvolta motricitatea degetelor si a mainilor, exersandu-si coordonarea ochi-mana, atentia si creativitatea.

Am creat o argila speciala care nu se lipeste si nu lasa urme pe maini, este usor de modelat si aplicat, culorile imbinandu-se armonios.

Un set pentru crearea unei imagini după numere cu argilă usoara este un moment pentru un început ușor în lumea creativității. Graficul simplu de culoare este ușor de lucrat pentru degetele copiilor.

Setul include:

o bază solidă într-un cadru de 29*29cm,

pachete cu diferite culori de argila usoara.

un instrument pentru lucrul cu detalii și tot ce ai nevoie pentru a crea o atmosferă creativă.

Argila artistică va ajuta la menținerea atenției și a interesului copiilor pentru muncă. Conturul imprimat al desenului cu marcaje colorate vă va ajuta să creați un produs minunat fără prea mult efort.

Procesul de întindere a pastei pe bază ameliorează stresul mental, antrenează atenția, stabilitatea, încrederea în sine și oferă, de asemenea, armonie și plăcere estetică și tactilă. Fiecare mișcare și rotire a degetului autorului creează un volum și o textură unice care nu pot fi repetate.

Argila nu lasă urme pe mâini și suprafețe dure.

Varsta recomandata: 5 Ani+

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review