'
Ne dorim să îți prezentăm magazinul online Drool.ro - locul perfect unde poți găsi cele mai bune și potrivite produse pentru copiii tăi.
Fiecare venire pe lume a unui copil este o poveste unică pentru fiecare familie, iar parentingul este o misiune grea, dar plină de bucurie.
Știm că cea mai mare responsabilitate a părinților este să asigure siguranța și bunăstarea copiilor lor, precum și cele mai bune produse pentru ei. Industria de articole pentru bebeluși și copii este în continuă schimbare, iar părinții din România sunt mereu în căutarea celor mai bune produse pentru a le oferi micuților lor tot ce este mai bun.
În acest context, Drool.ro își propune să devină un adevărat Netflix al industriei, oferind o gamă largă de produse pentru copii, de la hăinuțe, jucării și cărucioare până la accesorii pentru siguranță și sănătate.

Dacă ești părinte și ești mai preocupat ca niciodată să achiziționezi produse sigure și de calitate pentru cei mici, site-ul Drool.ro este ceea ce ai nevoie.

Fondat în 2019, Drool.ro a avut din start o viziune ambițioasă: să revoluționeze piața de articole pentru copii, oferind nu doar produse de calitate, ci și o experiență de cumpărare unică și personalizată.

Site-ul web a fost conceput ca un magazin online modern și intuitiv, care să răspundă nevoilor tuturor părinților.

Este conceput astfel încât să ajute părinții să își găsească rapid produsele de care au nevoie, prin intermediul unui motor de căutare intuitiv și a unor filtre avansate. În plus, clienții pot beneficia de sfaturi și recomandări personalizate din partea specialiștilor Drool.ro, care sunt mereu la dispoziția lor pentru a le oferi ajutor și consultanță.
Drool.ro este un magazin online cu un concept unic și inovativ, care își propune să ofere părinților din România o experiență de cumpărare unică și personalizată, prin importarea de produse premium, prietenoase cu mediul, de la branduri premiate internațional. Te invităm să vizitezi site-ul și să descoperi gama largă de produse pentru copii.

Drool.ro este locul perfect unde poți găsi tot ce ai nevoie pentru puiul tău, astfel încât să poți avea parte de o experiență de cumpărare unică și personalizată.


Comenzile se dau doar online pe site-ul www.drool.ro si se livreaza doar prin curier.

Link-uri social media Drool.ro

- Abonează-te la canalul de YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCJawAznB3DTUO2mp4RqrcCg
- Urmărește-ne pe Instagram: https://www.instagram.com/drool.ro/
- Urmărește-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/drool.ro/
- Urmărește-ne pe TikTok: https://www.tiktok.com/@drool.ro?lang=ro-RO
#Site-ul drool.ro se adreseaza in special parintilor, dar si bunicilor sau rudelor, care doresc sa faca un cadou copiilor cunoscutilor.
#Site-ul are produse dedicate pentru sarcina, alaptare, ingrijire si crestere bebelusi si copii, dar si mobilier pentru camera copilului, jucarii, hainute, carucioare si scaune auto, biciclete si alte obiecte de transport copii.
Practic, acoperim necesitatile unui copil din burtica pana la 2-3-4 anisori, chiar si mai mult in cazul anumitor categorii.
Avem mai mereu promotii si aducem branduri exclusive, premiate international, pe care dorim sa punem accent: BabyJem, Agnotis, BabyCosy, TongsBaby, MamaToyz, Skiddou, Mokki sau chiar si brandul propriu DROOL.