'

Fii Cool, Fii DROOL - Îndrăznește să Fii Parte din Programul Nostru de Fidelizare!


Ce trebuie să faci? Conditii:


1. Cumpărături Cumulate: Realizează achiziții în valoare de minimum 500 lei până la sfârșitul anului 2023. Chiar și comenzile separate se vor cumula pentru a atinge acest obiectiv. *Retroactiv, vor intra in club cei care au acumulat comenzi de minimum 1000 ron de la inceputul anului 2023 si pana pe 31 august.


2. Abonare la Newsletter: Înscrie-te în newsletter-ul nostru pentru a fi mereu la curent cu noutățile, ofertele și evenimentele speciale.

Înscrie-te la Newsletter!


3. Crează-ți Cont: Fă-ți cont pe drool.ro pentru a putea beneficia de recompensele și avantajele Clubului.

Creează-ți CONT!


Beneficii:

  1. Retur Gratuit și Schimb Simplu: Ai flexibilitate totală pentru a returna sau schimba produsele, în condiții perfecte, în termen de 14 zile de la achiziție în mod gratuit.
  2. Discount Transport: Bucură-te de 5 RON reducere la costul transportului pentru fiecare comandă, indiferent de metoda de plată - CARD sau Ramburs. Facem ca experiența ta de cumpărături să fie mai accesibilă și convenabilă.
  3. Recompense Cumulate: Prin achizițiile tale, ai șansa de a obține recompense valoroase: vei fi primul care află PRODUSELE NOI și vei beneficia de PROMOȚIILE exclusiviste ale Clubului DROOL.  

!!!Beneficiile Clubului DROOL sunt valabile doar pentru persoanele fizice.

*Echipa DROOL poate modifica în timp condițiile de apartenență la Clubul DROOL, poate decide - in caz de situații particulare cu incidente - excluderea sau adăugarea unui anumit client

Drool.ro - Răsplătim Loialitatea ta cu Fiecare Cumpărătură!