'

PUZZLE 3D TURNUL EIFFEL (NIVEL COMPLEX 82 PIESE)

CUBICFUN
120,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
CUBICFUN
Cod produs - SKU CUMC091h

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
CUMC091h
Categorii
Brand
Varsta
6 - 9 Ani, +9 Ani
Pentru
Unisex
Taguri

Descriere

PUZZLE 3D TURNUL EIFFEL (NIVEL COMPLEX 82 PIESE) de la CubicFun reprezinta o constructie faimoasa pe schelet de otel din Paris ce masoara 324 m inaltime. Turnul a devenit simbolul Frantei cel mai raspandit la nivel mondial. Cele mai bine dezvoltate modele CubicFun ale faimoaselor arhitecturi din lume, experimenteaza cel mai inalt nivel de realism, rafinament si prezentare detaliata. De la 30 la 360 de piese, puteti reconstrui aceste repere intr-un proces relativ mai lung, intre timp, puteti invata si explora integritatea structurala, precum si istoriile si povestile din spate. Instructiuni colore cu ilustratii detaliate ale arhitecturii originale incluse. CubicFun isi dedica eforturile zilnice pentru a dezvolta noi produse cu cele mai inalte standarde de calitate. Are in vedere nevoile oamenilor de toate varstele si doreste ca toata lumea sa fie inspirata de joaca; isi propune sa ofere 'Creatie', 'Inspiratie' si 'Distractie' in toata lumea. Varsta recomandata 8 ani+.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review