'

Transportor masini

New Classic Toys
112,48 RON
-Costul de transport nu este inclus
New Classic Toys
Cod produs - SKU NC11960

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
NC11960
Greutate
2 kg
Pentru
Unisex
Inaltime
10.00
Latime
8.00
Lungime
27.00

Descriere

Brum, brum! Pornim motoarele!

Distractia este garantata alaturi de masinutele, trenuletele si garajele din colectia "First Driver" de la New Classic Toys.

Transportator pentru masini realizat din lemn de fag. Platforma superioara se poate plia in sus si in jos, astfel masinile se pot da jos sau urca cu usurinta in camionul transportator. Minunat pentru dezvoltarea abilitatilor motorii si a imaginatiei copiilor, acest set este ideal, de asemenea, pentru imbunatatirea abilitatilor sociale si de comunicare cu ceilalti parteneri de joc.

Remorca poate fi decuplata de la camion. Acest transportator vine la pachet cu 4 masinute.

Dimensiuni produs: 27 x 8 x 10 cm.

Material: lemn.

Varsta recomandata: 18 luni+

Acest set incurajeaza creativitatea si ajuta la dezvoltarea imaginatiei si a abilitatilor de coordonare mana-ochi.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review