'

LEGO FRIENDS CASA DE VACANTA DE PE PLAJA 41709

LEGO
370,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
LEGO
Cod produs - SKU LEGO41709

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
LEGO41709
Categorii
Greutate
1.19 kg
Brand
Tip produs
Jucarii LEGO ®
Varsta
De la - Pana la: 7 ani - +15 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Fetite
Latime
54.00
Lungime
7.85

Descriere

41709 Casa de pe Plaja Lasa copiii de 7+ ani sa retraiasca vacante fericite cu setul de joc LEGO Friends Casa de vacanta de pe plaja (41709). Este plin de elemente si jucarii cu care copiii pot retrai zilele de vara la mare. Casa are 2 dormitoare dintre care unul cu baie si toaleta, plus un balcon si o piscina pe acoperis, o bucatarie si un salon. Afara este o masa de ping-pong, un debarcader si o barca banana gonflabila pentru actiune palpitanta pe valuri. Copiii pot explora toate aceste elemente cu 4 personaje LEGO Friends.Deoarece fiecare element este modular, copiii creativi vor adora sa configureze cladirile asa cum doresc! Ei pot construi o casa completa, pot stivui camerele pentru a forma o structura mai inalta sau pot crea 3 cladiri separate pentru a forma o comunitate pe plaja. De asemenea, pot schimba camerele de la etaj, improspatand joaca la infinit.Descarca aplicatia LEGO Instructiuni de constructie pentru a accesa ghidurile de constructie interactive care permit copiilor sa roteasca si sa vizualizeze modelul pe masura ce construiesc.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review