'
7 produse de care au nevoie bebelușii în primul an de viață

Primul an din viața bebelușilor este un an plin de schimbări pentru proaspeții părinți, dar în același timp un an de acomodare cu noul statut de părinți, în care totul este într-o continuă schimbare, iar copiii au nevoie de produse de calitate concepute special pentru nevoile lor.

Părinții trebuie să fie foarte atenți în alegerea produselor pentru cei mici, deoarece aceștia sunt foarte sensibili și au nevoie de produse de înaltă calitate pentru a nu le crea nici cel mai mic disconfort.

Pătuțul de călătorie  pliabil Skiddou Lunar, 2 nivele 

Părinții din generația modernă au nevoie tot de un pătuț de nouă generație pentru bebelușul lor, de aceea o alegere bună pentru micuțul lor este pătuțul Lunar.

Pătuțul Lunar este pătuțul unde copilul tău se va simți la fel ca acasă, indiferent dacă doarme la bunici sau într-o cabană în cadrul unei vacanțe la munte, bucurându-se de confort și siguranță oriunde s-ar afla.

Printre caracteristicile patului se numără faptul că  are două nivele de înălțime (16 și 43,5), aceste nivele de înălțime facilitează supravegherea și îngrijirea bebelușului la diferite vârste.

Pătuțul este echipat cu roți de 11,5 cm, dar și cu frâne, care facilitează deplasarea mobilierului prin casă, bebeluşul fiind mereu unde ești tu.

Pătuțul se pliază foarte ușor, iar acesta poate deveni foarte ușor și un țarc de joacă pentru cei mici, având un fermoar lateral.

Pătuțul este disponibil în trei culori: roz, gri și gri închis.

Cărucior transformabil 2 în 1 Skiddou Nasjo Normandic Dream

Pentru părinții care caută un design durabil și funcțional 2 în 1.

Căruciorul Nasjo transformabil este un cărucior perfect pentru părinții activi. Este perfect chiar și pentru primele luni din viața bebelușului. 

Acest cărucior este perfect pentru somnul de după amiaza al bebelușului datorită ușurinței de manevrare. Mânerul căruciorului este la fel de ușor de reglat ca spătarul căruciorului. Acesta având o multitudine de șpați de reglat.

Căruciorul Nasjo este disponibil în trei culori: negru, gri și verde.

Scaun auto ISOFIX Skiddou Taby, 15-36 kg, Onyx

Scaunul auto ISOFIX este ideal pentru călătoriile alături de prichindelul tău, dar și pentru drumurile zilnice.

Scaunele auto Skiddou garantează siguranță fiind în concordanță cu standardele de siguranță ECE R29, acestea fiind verificate înainte de a fi comercializate pe site-ul Drool.ro.

De asemenea scaunele auto Skiddou au și protecție laterală SideProtect.

Scaunul Taby este ușor de montat, instalarea Scaunul cu ISOFIX este foarte ușor de făcut. Acest lucru este foarte ușor de făcut și minimizează riscul de a fi montat incorect. 

Mașina ta nu are ISOFIX, nu este nici o problemă. Scaunul auto Taby poate fi montat și doar cu ajutorul centurilor de siguranță.

Tetiera este reglabilă în 7 trepte, pentru a crește siguranța și confortul copilului său. Spătarul este de asemenea reglabil în 4 trepte.

Centura anticolici cu sâmburi de cireșe BabyJem Sleepy Cloud 

Centura anticolici este un aliat de încredere pentru confortul bebelușului tău.

Acesta are beneficii terapeutice naturale, oferă alinare în diverse situații, fie că este vorba de colici, răceală sau ameliorarea durerilor cauzate de lovituri sau contuzii.

Este un produs versatil ce poate fi adaptat la orice vârstă a copilului sub supravegherea adultului.

Modul de utilizare a acestei centuri este foarte simplu, se scoate săculețul cu sâmburi de cireșe din săculeț și introduceți-l în cuptorul cu microunde pentru un minut la cea mai mica putere a lui, apoi îl introduceți înapoi în centură.

Suport pentru baie Soft Basic Babyjem

Îmbăierea în condiții de siguranță și crearea unei rutine din aceasta activitate, aduce liniște și relaxare atât pentru părinți cât și pentru copii.

Datorită designului special, extrem de confortabil pentru bebeluș, și mai ales ales asigură îmbăierea în conditi de maximă siguranță și igienă.

Suportul este realizat dintr-un material plastic rezistent cu o textură specială, asemenea unei plase, care permite scurgerea imediată a apei și uscarea rapidă și este tratat special antimucegai.

Hăinuțe cool din bumbac

Hăinuțele sunt un produs absolut necesar pentru orice copil indiferent de pe care o are, dar copilul când este mic are o nevoie de hăinuțe datorită faptului că crește foarte repede și are nevoie constant de hăinuțe noi.

Din postura de părinți trebuie să ne gândim mereu să luăm copilașului haine de calitate deoarece aceștia fiind mici au o sensibilitate aparte la materialele pe care le poartă și se pot irita foarte ușor.

Pe site-ul Drool.ro găsim o varietate de hăinuțe din bumbac de la mai multe branduri cum ar fi “Tongs Baby” și “BabyCosy”. Vom găsi o diversitate de hăinuțe pentru cei mici, găsim de la body-uri la seturi de hăinuțe. Pe site-ul nostru veți descoperi hăinuțe din bumbac organic - un material foarte prietenos cu pielea bebelușului tău.

Produse pentru igiena bebelușului 

Igiena bebelusui este un factor esențial în dezvoltarea armonioasă și sănătoasă al bebelușului, fără a ne confrunta cu diverse probleme din cauza virușilor sau al bacteriilor, dar și pentru confortul bebelușului nostru.

“Agnotis” este un brand de pe site-ul nostru care comercializează scutece, detergenți și creme hipoalergenice.

Pentru pielea delicată al bebelușului nostru contează chiar și detergentul și balsamul cu care spălăm și clătim hainele bebelușului nostru.

Produsele pe care le folosim pentru pielea bebelușului nostru sunt foarte importante pentru a nu se irita și provoca disconfort bebelușului.

Cremele de la Agnotis sunt creme care formează o barieră de protecție la suprafața pielii bebelușului și este ideală pentru calmarea și prevenirea înroșiri și a senzației de arsura în special în zona genitală și fesieri prin formarea unei pelicule protectoare împotriva agenților externi iritanți.

Pe Drool.ro găsit o multitudine de produse de la foarte multe branduri pentru bunăstarea micuților noștri, dar și pentru părinți, deoarece sunt produse care ne fac viața mai ușoară și ne ajută să-i protejam pe cei mici de diverse probleme. Produsele de pe site sunt pentru copiii de toate vârstele și găsim tot ce avem nevoie pentru nașterea celui mic și pentru ai proteja și educa cât mai frumos.

Comentarii