'

Joc cu magneti Stick-O, Set de construit vehicule, 26 piese

Clicstoys
296,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Clicstoys
Cod produs - SKU clic-902004

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
clic-902004
Greutate
1 kg
Brand
Varsta
3 - 6 ani
Pentru
Baiat, Fata
Latime
25 cm
Lungime
25 cm

Descriere

Joc cu magneti Stick-O, Set de construit vehicule, 26 piese Joc de construit cu 26 de piese cu magnet, de diferite forme, culori și mărimi, cu ajutorul cărora cei mici pot construi vehicule de toate felurile! Piesele cu magnet încorporat trebuie doar să fie apropiate una de alta, și astfel se ~fixează~ și permit nenumărate combinații. Proiectate și dezvoltate de specialiști de la „Magformers” - liderul global în domeniul jocului de construit cu magnet, și „Clics” - marcă de jucării cu renume în Belgia, jucariile cu magneti Stick-O au fost concepute special pentru cei mici. Stick-O reunește piese și accesorii pentru construit, dezvoltând îndemânarea, creativitatea și imaginația, inca de la cele mai mici varste. Oferă piese de bază simple, cu un nivel ridicat de aplicabilitate și diverse accesorii care aduc un plus de distracție. Culorile asortate ale acestor componente ajută la creșterea simțul estetic al copiilor. Siguranta este insa pe primul loc, astfel ca magnetii sunt incastrati in interiorul pieselor, fiind evitat riscul de a fi inghititi. Inedit este si faptul ca magnetii sunt pozitionati astfel incat se pot roti automat, pentru a respecta polaritatea necesara atragerii si ~lipirii~ pieselor, indiferent de cum sunt apropiate. Vârsta recomandată: +3 ani. AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine magneți! A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător: Clics toys, Belgia.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review