'

PlayShifu Plugo Link

Playshifu
299,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Playshifu
Cod produs - SKU Shifu019

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
Shifu019
Greutate
1 kg
Brand
Varsta
3 - 6, 6 - 9, 9+
Pentru
Baiat, Fata
Lungime
33 cm

Descriere

PlayShifu Plugo Link, joc educativ STEM care folose ș te Realitate a Augmentată PLUGO Links, una dintre variantele Plugo de la Playshifu, este un joc educativ STEM care folose ș te Realitate a Augmentată (AR) pentru o abordare imaginativă, specifică jocului. Fiecare dintre variantele de jocuri Plugo se concentrează pe un element STEAM ușor diferit. Transformă iPad-ul într-un sistem de învățare plin de distracție și oferă-le copiilor șansa de a rezolva probleme din lumea reală și de a-și dezvolta abilitățile inginer ești! Sunt disponibile 6 jocuri cu peste 250 de niveluri progresive. Jocurile sunt concepute pentru a se potrivi nevoilor de învățare ale copiilor în funcție de vârsta lor. Plugo Link este conceput pentru a stimula elementele esențiale ale curriculumului STEM, cum ar fi creativitatea, gândirea critică, abilitățile de raționament și inteligența spațială la copii. Conține Gamepad care susține tableta pentru a le permite copiilor să se joace fără să atingă ecranul și 15 blocuri de construcție hexagonale. Hexagoanele și Gamepad-ul se conectează folosind magneți încorporați. Este inclus și un ghid cu instrucțiuni pas cu pas. Aplicația Plugo gratuită este disponibilă pentru descărcare în Apple App Store și GooglePlay. După configurare, aplicația rulează fără internet! Este necesară conectarea la internet doar pentru updatarea aplicatiei. DISPOZITIVE COMPATIBILE – iOS – iPad a treia generație sau mai nou, toate modelele de iPad Pro (cu excepția Pro 12″), toate modelele de iPad Air, iPad Mini a doua generație sau mai nou, iPhone 6 sau mai nou | Android – tablete și smartphone-uri Samsung 2015 sau mai noi, cu mai mult de 2 GB RAM | Smartphone LG, Xiaomi, Motorola, Google, OnePlus. Vârst ă recomandată : 5-11 ani. Aliment ăm min ț ile tinere cu juc ă rii tehnologice interactive ș i educa ț ionale creând experien ț e educa ț ionale de joac ă pentru copiii de ast ă zi, astfel î nc â t ace ș tia s ă poat ă revolu ț iona lumea de m â ine. Confecționat conform reglementărilor EN71&ASTM. AVERTISMENT! A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător: PlayShifu, USA PlayShifu Plugo Link

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review