'

PlayShifu Plugo Literele alfabetului

Playshifu
299,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Playshifu
Cod produs - SKU Shifu025

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
Shifu025
Greutate
1 kg
Brand
Varsta
3 - 6, 6 - 9, 9+
Pentru
Baiat, Fata
Lungime
33 cm

Descriere

PlayShifu Plugo Literele alfabetului joc educativ STEM care folose ș te Realitate a Augmentată Jocuri interactive de vocabular | Jucărie STEM (Funcționează cu iPad-uri, iPhone-uri, Samsung tablete/telefoane, tablete Fire) Plugo Letters de la PlayShifu este joc de creare de cuvinte în engleză care combină învățarea practică cu timpul petrecut în fața ecranului într-o manieră educativă . Copiii învață gramatică și concepte de limbă precum substantive, verbe, timpuri, învață să scrie cuvinte noi cu transcrierea fonetică și își îmbunătățesc vocabularul utilizând cuvintele în propoziții. Joc STEAM – dezvoltă abilitățile lingvistice, de citit, de înțelegere, cognitive și motorii. Plin cu povești, personaje, poezii și puzzle-uri pentru a face învățarea super distractivă! Îmbogăți ți vocabularul și îmbunătățiți gramatica pe măsură creșterii copilului. Aplicația însoțitoare adaptează provocări în funcție de nivelul său. Pentru 5-6 ani: fonetică, cuvinte și propoziții simple. Pentru 6-10 ani: verbe de acțiune, sinonime și antonime, prepoziții și multe altele. Aplicația Plugo are 5 jocuri interactive cu peste 250 de niveluri care fac învățarea super distractivă în funcție de nivelul copilului de la 5 la 10 ani, pentru o călătorie educațională progresivă. Sunt folosite diverse stiluri de învățare: citit, audiovizual, manual și, dacă un alt copil îl ajută pe celălalt, predare. Învățarea kinestezică este cea care diferențiază acest lucru de programele de învățare online. Descărcați aplicația Plugo gratuit din App Store sau Play Store. După configurare, aplicația rulează fără internet! Este necesară conectarea la internet doar pentru updatarea aplicatiei. Conține: gamepad pliabil, cufăr și 48 de plăcuțe litere. Gamepad-ul și suportul pentru litere se conectează prin magneții încorporați, fără Bluetooth sau alte electronice necesare. Tableta sau smartphone nu sunt incluse. DISPOZITIVE COMPATIBILE: iOS - iPad a 5-a generație sau mai nou, toate modelele de iPad Pro (cu excepția Pro 12,9"), toate modelele de iPad Air, iPad Mini a doua generație sau mai nou, iPhone 6 sau mai nou | Android - 2015 și mai nou, 2 GB RAM și mai mult, tablete - Samsung (cu excepția Tab A7, A 10.5, S7 și S7+ nu sunt acceptate), Smartphones - Samsung, LG și Lenovo | Amazon - Fire (Fire 10 - neacceptat]. Deși încurajează jocul independent, copiii mai mici ar putea avea nevoie de ajutor de la adulți, deoarece amplasarea pieselor depinde de alinierea camerei și de locul corect. Poate fi necesară puțină îndrumare pentru a evita orice frustrări. Vârst ă recomandată : 5 - 10 ani. Aliment ăm min ț ile tinere cu juc ă rii tehnologice interactive ș i educa ț ionale creând experien ț e educa ț ionale de joac ă pentru copiii de ast ă zi, astfel î nc â t ace ș tia s ă poat ă revolu ț iona lumea de m â ine. Confecționat conform reglementărilor EN71&ASTM. AVERTISMENT! A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Producător: PlayShifu, USA PlayShifu Plugo Litere

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review