'

Antepremergator cu activitati Play Go - A Haberkorn

Hausmann (A-Haberkorn)
223,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Hausmann (A-Haberkorn)
Cod produs - SKU 765563

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
765563
Categorii
Pentru
Unisex
Taguri

Descriere

Antepremergator cu jucarie 43cm , reglabil pe inaltime in 3 pozitii.

Prevazut cu 4 roti, tabla de joc electronica (2 AA - bateriile nu sunt incluse model )cu lumină și zgomot, ambalat în cutie.

Se utilizeaza pentru copii de peste 12 luni

Se recomnada folosirea premergatorului numai pentru periade scurte de timp (de ex. 20 minute).

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review