'

Bucatarie Bon appetit Roz

New Classic Toys
500,18 RON
-Costul de transport nu este inclus
New Classic Toys
Cod produs - SKU NC11054

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
NC11054
Categorii
Greutate
23 kg
Pentru
Unisex
Inaltime
76.00
Latime
30.00
Lungime
60.00

Descriere

O bucatarie de vis de la New Classic Toys pentru ca micii bucatari sa poata gati cele mai deosebite preparate. Copiii vor adora sa pregateasca mesele pentru intreaga familie. De asemenea, ei isi pot folosi imaginatia pentru a crea diverse meniuri. Gatind impreuna cu fratii sau prietenii in mica lor bucatarie, copiii petrec timp de calitate, interactionand unii cu ceilalti.

Bucataria este dotata cu tot ceea ce are nevoie micul bucatar: chiuveta detasabila, aragaz cu doua ochiuri, cuptor cu geam transparent, butoane rotative, rafturi pentru depozitare si un ceas cu ace mobile. Bucataria are toate ingredientele perfecte pentru joaca distractiva.

Pachetul include:

  • vas cu capac
  • tigaie
  • set de trei ustensile pentru gatit
  • manusa de bucatarie
  • recipiente pentru sare si piper

Cele doua butoane de pe blat fac clic cand sunt intoarse. Inaltimea blatului este de 46 cm.

Aceasta frumoasa bucatarie face parte din colectia New Classic Toys "Bon Appetit". Puteti taia, coace, gati si pregati mesele. Micile oale si tigai, seturile de feliat si micile bucatarii sunt indispensabile pentru micutii bucatari.

Dimensiuni produs: 60 x 30 x 76 cm.

Material: lemn.

Varsta recomandata: 3 ani+

Acest set incurajeaza creativitatea si ajuta la dezvoltarea imaginatiei si a abilitatilor de coordonare mana-ochi.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review