'

Cadita Camele o - Green Blue

Beaba
250,00 RON
-Costul de transport nu este inclus
Beaba
Cod produs - SKU B920353

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
B920353
Categorii
Brand
Culoare
Verde
Pentru
Unisex

Descriere

Cadita Camele o - Green Blue Cadita Camele o de la Beaba ofera maxim de confort pentru bebelus, gratie formelor sale rotunjite si a materialului plastic satinat, cu suprafata anti-alunecare. Cadita Camele o este simplu de transportat datorita marginilor ei largi. In partea inferioara, cadita este prevazuta cu un dop special de evacuare, care va permite sa goliti cu usurinta cadita. In partea laterala, cadita are o adancitura speciala in care poate fi fixat capul de dus. Caracteristici cadita Camele o: Forme rotunjite, confortabile. Suprafata anti-alunecare. Foarte usor de intretinut si de de transportat. Margini laterale de prindere. Dop pentru evacuarea apei. Suport pentru cap de dus. Dimensiuni: 82 x 55 x 29 cm. Accesorii optionale: Suport cu Picioare Cadita Beaba Camele o Mineral (include furtun de evacuare a apei din cadita). Masa de infasat Beaba Camele o Mineral, potrivita pentru Suportul cu Picioare Cadita Beaba Camele o Mineral. Suport de Imbaiere Beaba Transatdo II Mineral.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review