'

CARUSEL MUZICAL PENTRU BEBELUSI

Jucarii Bebe
254,90 RON
-Costul de transport nu este inclus
Jucarii Bebe
Cod produs - SKU 818

Transport in easybox: 10 lei**

Transport la domiciliu: de la 15 lei in functie de greutate si volum***

Detalii

SKU
818
Categorii
Greutate
1.5 kg
Brand
Varsta
0 - 1 ani
Culoare
Multicolor
Pentru
Unisex
Latime
41.50
Lungime
12.00
Taguri

Descriere

Educatia timpurie are un rol esential in dezvoltarea bebelusului tau. Acesta are nevoie de mai mult de 18 ore de somn pe zi, fiecare ciclu de somn fiind de aproximativ 45 de minute. Intr-un somn usor si timpul de odihna profunda este moderat. Dupa ce bebelusul adoarme, fluxul sanguin cerebral creste, astfel incat somnul nu numai ca poate promova sinteza proteinelor creierului si dezvoltarea mentala a sugarilor, dar, de asemenea, poate secreta cantitati mari de hormoni de crestere si prin urmare copilul creste in somn. Astfel pentru a beneficia de un mediu de calitate pentru un somn bun este foarte important pentru copil. In conformitate cu acest concept, HolaToys a dezvoltat Caruselul Interactiv Jungla. Acesta contine 3 moduri statice si dinamice de tipul lumina-muzica, rotatie-muzica sau lumina-rotatie-muzica, curele reglabile ce se pot adapta la diferitele tipuri de patuturi pentru bebelusi cu o textura unica ce impiedica alunecarea, butoane de sunete muzicale, 13 melodii relaxante, 7 efecte luminoase, 3 stiluri diferite de efecte muzicale si 3 animalute zornaitoare (maimutica, pasarea si albinuta) placute la atingere, dezvoltand astfel simtul tactil al bebelusului. Paleta mare de culori poate imbunatatii dezvoltarea vizuala a bebelusului, iar sunetele placute dezvoltarea auditiva asigurand un somn linistitor prin functiile si efectele sale sonore.

*Durata de livrare a produselor de 1-2 zile lucratoare poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.

** Livrarea in EasyBox este disponibila doar pentru coletele mici care incap in sertarele lockerelor, achitate cu cardul, sau prin ordin bancar.

***Livrarea la domiciliu este 15  lei pentru comenzile platite cu cardul sau transfer bancar si 20 lei pentru comenzile platite ramburs

Cost calculat pentru coletele mici in limita a 2 Kg, nu se aplica pentru coletele voluminoase ex: biciclete, masinute electrice, vehicule cu pedale, mobilier... etc, acestea avand un cost de transport individual, in functie de greutate si volumetrie) .Costul final va fi specificat atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. 



Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review